Οπαδός της Ουτρέχτης έπεσε από οροφή ανάμεσα σε υποστηρικτές της Φέγενορντ και ξέσπασαν συμπλοκές (vids)

Newsroom
Utrecht-supporter

bet365

Οι οπαδοί της Ουτρέχτης και της Φέγενορντ ήρθαν στα χέρια γύρω από το στάδιο Galgenwaard μετά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων (1-5) .

Η προειδοποίηση ότι οι οπαδοί της Φέγενορντ είχαν αγοράσει εισιτήρια για τα τμήματα της Ουτρέχτης κυκλοφορούσε ήδη στις διαδικτυακές ομάδες των υποστηρικτών... Μετά το ματς, που έληξε με 5-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα πάνω και δίπλα στην κερκίδα. Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί κατέληξαν ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων κι αυτό οδήγησε σε σοβαρές συμπλοκές μεταξύ τους.

Οι απόψεις διίστανται ως προς το τί ακριβώς συνέβη. Μάρτυρες αναφέρουν ότι οι οπαδοί της Φέγενορντ επιτέθηκαν πρώτοι, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι ήταν οι υποστηρικτές της Ουτρέχτης που ήθελαν να μπουν στο τούνελ από το οποίο έπρεπε να περάσουν οι οπαδοί της ομάδας του Ρότερνταμ στο δρόμο τους προς τα λεωφορεία.

Ένας οπαδός της Ουτρέχτης έπεσε -όπως φαίνεται χαρακτηριστικά σε βίντεο- από την οροφή και κατέληξε στη μέση των οπαδών της Φέγενορντ.

Πολλοί οπαδοί των γηπεδούχων -που προέρχονταν από τις οικογενειακές κερκίδες- αναγκάστηκαν να φύγουν προς τους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων για να μείνουν μακριά από τον όχλο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιος τραυματίστηκε ή αν έχουν γίνει συλλήψεις.

«Πολλά είναι ακόμα ασαφή, αλλά προς το παρόν φαίνεται ότι οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας πήγαν στην πόρτα της κλειδαριάς - πίσω από την οποία περπάτησαν οι οπαδοί της Φέγενορντ - και στη συνέχεια πίεσαν αυτήν την πόρτα», λέει ένας εκπρόσωπος της Φέγενορντ.

Δείτε τα βίντεο:

 

Τελευταία Νέα