Μαυρωτάς: Η ανάρτηση του Γ.Γ.Α με τον θρυλικό πολίστα Μανέλ Εστιάρτε

Μαυρωτάς: Η ανάρτηση του Γ.Γ.Α με τον θρυλικό πολίστα Μανέλ Εστιάρτε

Νίκος Κικίδης
Γιώργος Μαυρωτάς

bet365

Ο θρύλος του πόλο, Μανέλ Εστιάρτε, έφτασε στην Αθήνα με την αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι για το UEFA Super Cup και συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Ανάρτηση με τον άλλοτε αντίπαλό του στις πισίνες, Μανέλ Εσιάρτε, έκανε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Με αφορμή την παρουσία του θρύλου του πόλο στην Αθήνα ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της Μάντσεστερ Σίτι για το Super Cup Ευρώπης, οι δυο άνδρες έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» που στη συνέχεια έγινε ποστ στα social media.

«Με τον πολύ καλό φίλο, αντίπαλο στις πισίνες αλλά και πρότυπό μου Μανουέλ Εστιάρτε των 6 Ολυμπιάδων, μέλος πλέον του επιτελείου της Σίτι με τον Πεπ, στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι στο Στάδιο Καραϊσκάκη πριν τον μεγάλο αυριανό τελικό του UEFA Super Cup» ανέφερε στη λεζάντα ο Γενικός Γραμματέας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα