Κουλούρης: «Ο Κούτρης μου είπε πολλά καλά πράγματα για την Πογκόν, έπρεπε να με σεβαστούν στην Τουλούζ»

Κουλούρης: «Ο Κούτρης μου είπε πολλά καλά πράγματα για την Πογκόν, έπρεπε να με σεβαστούν στην Τουλούζ»

Κουλούρης

bet365

Ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε σε πολωνική ιστοσελίδα τονίζοντας πως ο Κούτρης έπαιξε κομβικό ρόλο στην αποδοχή της πρότασης της Πογκόν ενώ αναφέρθηκε και στα περάσματά του από την Γαλλία και την Τουρκία.

Ο Ευθύμης Κουλούρης παραχώρησε συνέντευξη στην πολωνική ιστοσελίδα «sportowy24» και μίλησε για την απόφασή του να έρθει στην Πόγκον Σετζίν και τον ρόλο που έπαιξαν σ' αυτή όσα του είπε ο Λεονάρντο Κούτρης. Ακόμη αναφέρθηκε και στα ανεπιτυχή περάσματά του από την Γαλλία και την Αυστρία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ευθύμης Κουλούρης:

Για το πως αισθάνεται στο Σετζίν;

«Για να είμαι ειλικρινή, είμαι πολύ καλά. Μίλησα αρκετές φορές με τον Λεονάρντο Κούτρη, επειδή είναι Έλληνας και εμείς μιλούσαμε έτσι κι αλλιώς και πριν την μεταγραφή αυτή. Ξέρεις μερικές φορές είναι καλύτερο να μιλάς απευθείας σε κάποιον μέσα για να σου πει τι συμβαίνει στην ομάδα. Μετά είναι ευκολότερη η απόφαση. Πίστεψα τον ''Λέο''. Τον ξέρω από παλιά. Μου είπε πολλά καλά πράγματα για την ομάδα και τα αποδυτήρια. Αφότου έφτασα, όλα επιβεβαιώθηκαν. Είδα ότι ο Κούτρης είχε δίκιο. Πραγματικά μου αρέσουν οι άνθρωποι εδώ, το προπονητικό επιτελείο, το συμβούλιο - έχουν όλοι καλό χαρακτήρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για το όταν έμαθε για την πρόταση της Πογκόν από τον μάνατζέρ του:

«Είμαι σοβαρός τώρα. Το ήθελα. Δεν ξέρω πως... αλλά μερικές φορές έχω αυτή την αίσθηση μέσα μου πως κάτι ίσως είναι καλό για μένα. Είναι ένα καλό βήμα. Μετά έπρεπε να σκεφτούμε τις λεπτομέρειες για μία ενδεχόμενη συνεργασία μας. Μιλήσαμε εντατικά για 2-3 μέρες. Μετά απ' αυτό το διάστημα πείστηκα να έρθω εδώ. Ήξερα την ομάδα αυτή, επειδή ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έπαιξε εδώ. Επίσης από τον Κούτρη, επειδή μίλησα μ' αυτόν, όταν ακόμα ήμουν στην Τουρκία. Ήταν κάποια στιγμή στον Μάρτιο. Τον ρώτησα: '' Και πώς είναι η κατάστασή σου; Είσαι χαρούμενος;'' Γι' αυτό ήξερα την ομάδα. Έμαθα μερικά καλά πράγματα. Μετά ήρθαν οι συνομιλίες με την ομάδα. Τελικά με τον προπονητή. Όλοι με έπεισαν πως ήταν ένα καλό βήμα».

Για τον δανεισμό του στην Αλάνιασπορ και αν ήταν καλή απόφαση:

«Νομίζω. Το πρωτάθλημα είναι καλό. Οκ, ήταν διαφορετικά, επειδή άλλαξε ο προπονητής τρεις φορές σε τρεις μήνες. Ήταν δύσκολο. Με μία αλλαγή προπονητή, ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί. Στο τέλος ήμουν χαρούμενος επειδή έπαιξα μερικά ματς. Σκόραρα λίγα γκολ. Ήμουν πιο χαρούμενος απ' ότι στην Αυστρία».

Για το αν είχε πρόβλημα στον εγκληματισμό του στην Τουλούζ:

«Δεν συμφωνώ 100%. Είναι δύσκολο πράγμα. Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν μέσα στα αποδυτήρια, στην ομάδα. Είναι μία μεγάλη ιστορία. Θα μπορέσαμε να μιλάμε για ώρες».

Για ότι τον χρησιμοποιούσαν βασικό και ξαφνικά σταμάτησε να παίζει:

«Ναι, επειδή στην Ligue 1 έπαιξα και έκανα κάποια καλά παιχνίδια. Μετά ήρθε η πανδημία του κορωνοϊού και το πρωτάθλημα σταμάτησε τον Μάρτιο. Δεν παίξαμε ξανά εκείνη τη σεζόν. Υποβιβαστήκαμε γιατί δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος βρισκόμασταν στην ζώνη του υποβιβασμού. Μετά απ' αυτό όλα στην ομάδα άλλαξαν. Ο ιδιοκτήτης, το προπονητικό επιτελείο, όλα άλλαξαν. Όταν αρχίσαμε να παίζουμε και πάλι, ήταν μία καινούργια ομάδα. Όταν αλλάζεις ιδιοκτήτη, πρόεδρο, αθλητικό διευθυντή και όλο το συμβούλιο, όλα είναι σε μία καινούργια φάση. Αφού αναποδογύρισαν όλα, είχαμε μερικά προβλήματα μεταξύ μας. Σταμάτησα να παίζω. Ήμουν όμως 100% έτοιμος επειδή είμαι επαγγελματίας. Ήταν απόφαση της ομάδας».

Για το αν έμαθε τον λόγο:

«Ναι, υπήρξαν μακρές συζητήσεις. Μετά απ' αυτές τις συνομιλίες, τις κράτησαν για τον εαυτό τους. Έπρεπε να με σεβαστούν, επειδή είχα συμβόλαιο. Μετά απ' αυτό, ήταν δύσκολο για μένα για να είμαι ειλικρινής. Ένιωθα ότι έδινα τον καλύτερό μου εαυτό στην προπόνηση. Ένιωθα πως άξιζα λεπτά συμμετοχής. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές πρέπει απλά να σηκώνεις το κεφάλι σου και να συνεχίζεις στις δύσκολες στιγμές».

Για το πως ξεκλειδώνεται ο ίδιος και νιώθει άνετα:

«Νομίζω πως χρειάζομαι αυτοπεποίθηση σαν επιθετικός που είμαι. Όταν ανήκω σε μία ομάδα και ξέρω πως με σέβεται και πιστεύει σε μένα, μπορώ να ξεπληρώσω αυτή την πιστη με τα επιτεύγματά του στο γήπεδο και όλοι μπορούν να το δουν αυτό.

Βέβαια! Ακόμη και σαν στράικερ. Είδα το στυλ της Πογκόν και μου άρεσε. Είδα πολλά παιχνίδια από πέρυσι και νομίζω πως η Πογκόν παίζει πολύ επιθετικά. Μου αρέσει να βρίσκομαι στην περιοχή και νιώθω άνετα εκεί. Ανυπομονώ».

Για τον αριθμό των γκολ που θέλει να πετύχει φέτος:

«Το σκέφτομαι., αλλά προτιμώ να κρατήσω για μένα. Κρατάω αυτούς τους στόχους στο κεφάλι μου. Κάθε χρόνο, άσχετα να ξεκινάω τη σεζόν καλά ή άσχημα, θέτω στόχους για τον εαυτό μου. Αν τους πετύχω, θέτω καινούργιους. Θέλω να ανεβάζω τον πήχη. Δεν θα σου πω νούμερο, επειδή το κρατάω μέσα μου. Δεν μιλάω ποτέ γι' αυτά. Κανείς δεν τα ξέρει. Αλλά πάντα έχω έναν τέτοιο στόχο πριν ξεκινήσει η σεζόν».

Για το αν θέλει αν μείνει για καιρό στην Πογκόν ή να κάνει μέσω αυτής το βήμα για τα μεγάλα πρωταθλήματα:

«Θέλω να ζήσω τη στιγμή. Θέλω μία επιτυχημένη σεζόν. Να είμαι υγειής, το πιο σημαντικό απ' όλα. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου πράγματα αυτή τη σεζόν και αργότερα; Ποιος ξέρει...»

Για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα:

«Σίγουρα είναι στόχος μου να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να παίξω πολύ και να σκοράρω γκολ. Μετά απ' αυτό όλα είναι πιθανά».

 

Τελευταία Νέα