Φιλιππίνες - Ελβετία 0-2: Επαγγελματική νίκη της «La Nati» κόντρα στις άπειρες Φιλιππίνες

switzerland

bet365

Στον πρώτο τους αγώνα στο πρώτο τους Παγκόσμιο Κύπελλο, οι Φιλιππίνες δεν μπόρεσαν να κάνουν το ονειρικό ντεμπούτο που ήλπιζαν κόντρα σε μια Ελβετία που έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει μια επαγγελματική νίκη με 2-0.

Αν θέλουν να κρατήσουν κάτι από το ντεμπούτο τους σε Παγκόσμιο Κύπελλο (ανδρών/γυναικών) οι Φιλιππίνες τότε αυτό πρέπει να είναι η σοβαρότητα και ο ενθουσιασμός που επέδειξαν κόντρα στην Ελβετία και να τα πάρουν μαζί τους στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με τη διοργανώτρια Νέα Ζηλανδία.

Η τυπικά φιλοξενούμενη Ελβετία πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς, έγινε η πρώτη ομάδα στη διοργάνωση που σκοράρει πάνω από μια φορά και δεδομένα θα είναι ευχαριστημένη με το πώς εξελίχθηκε το ματς σήμερα (21/07) στο Ντάνεντιν. Με ελάχιστο... χτυποκάρδι, αφού η Κατρίνα Γκιγιού την τρόμαξε με ένα γκολ που ακυρώθηκε τελικά ως οφσάιντ στο 16ο λεπτό.

Το πέναλτι της Μπάχμαν (που έγινε η πρώτη σκόρερ της Ελβετίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο με 4 τέρματα) λίγο πριν το ημίχρονο και στη συνέχεια ένα δεύτερο γκολ από κοντινή απόσταση από τη Σεράινα Πιούμπελ στο 64' έδωσαν στην Ελβετία, που είχε -όπως ήταν αναμενόμενο- τον έλεγχο του αγώνα και ποσοστό κατοχής μπάλας που έφτασε το 70%, τη νίκη με 2-0 και τώρα κάνει focus στο επόμενο ματς με την Νορβηγία.

 

Τελευταία Νέα