Μολέδο: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού

Μολέδο: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού

bet365

Η Ιντερνασιονάλ γνωστοποίησε πως ο Ροντρίγκο Μολέδο βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και ως εκ τούτου θα μείνει εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι να λυθεί το θέμα.

Η Ιντερνασιονάλ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο Ροντρίγκο Μολέδο βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, καθώς ανιχνεύτησε στον οργανισμό του η απαγορευμένη ουσιά οσταρίνη μετά το εκτός έδρας παιχνίδι της βραζιλιάνικης ομάδας με την Μετροπολιτάνος στην Βενεζουέλα στις 25/05 για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, που πέρασε και μία διετία στον Παναθηναϊκό (2016-2018), ζήτησε την εξέταση του δεύτερο δείγματος. Η Ιντερνασιονάλ τόνισε πως στηρίζει τον αθλητή της και θα σταθεί στο πλευρό του για την υπόθεση αυτή ελπίζοντας πως τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα.

Μέχρι ωστόσο να επιλυθεί το ζήτημα αυτό και είτε να αθωωθεί είτε να του επιβληθεί κάποια τιμωρία, ο Μολέδο δεν θα μπορεί να αγωνίζεται για την βραζιλιάνικη ομάδα.

Ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram τονίζοντας την αθωότητά του:

«Όλη μου τη ζωή προετοιμάζομαι και δουλεύω για να πετύχω το όνειρό μου να γίνω ποδοσφαιριστής. Στα πάνω από 15 χρόνια που έχω ως επαγγελματίας, πάνω δρούσα μ' έναν καθαρό, διαφανή και ευυπόληπτο τρόπο και θα παλέψω μέχρι το τέλος για να ξεκαθαρίζω τι συνέβη και να αποδείξω την αθωότητά μου».

 

Τελευταία Νέα