Σαν Λορέντζο - Ρίβερ Πλέιτ: Τρομερή ένταση και μάχες σώμα με σώμα στο ντέρμπι! (vids)

sanlorenzo-river

bet365

Τρομερές μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Σαν Λορέντζο και της Ρίβερ Πλέιτ, σε ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι του Μπουένος Άιρες.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες κλασικές ευκαιρίες, Σαν Λορέντζο και Ρίβερ Πλέιτ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 0-0 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής, σε μια αναμέτρηση για... γερά νεύρα.

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Αργεντινής, Ρίβερ, ήθελε τη νίκη για να βρεθεί «αγκαλιά» με τον τίτλο τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η κατάσταση ωστόσο ξέφευγε διαρκώς σε ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι του Μπουένος Άιρες. Οι πρώτες σκληρές μονομαχίες έλαβαν χώρα στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 37', όταν ο Αγκουστίν Τζιάι της Σαν Λορέντζο και ο Ένσο Ντίας της Ρίβερ έπεσαν με δύναμη στη διεκδίκηση της μπάλας και στη συνέχεια ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τα νεύρα να είναι «ζωγραφισμένα» στα πρόσωπά τους.

Όσο η ώρα περνούσε οι εντάσεις γίνονταν ολοένα και περισσότερες και στο 92', ο επιθετικός των Millonarios, Μιγκέλ Μπόρχα, έσπρωξε στις διαφημιστικές πινακίδες τον πρώην τερματοφύλακα της Ρίβερ και νυν της Σαν Λορέντζο, Αουγκούστο Μπατάγια, με την κατάσταση να ξεφέυγει και πάλι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Ωστόσο το αποκορύφωμα των επεισοδίων δεν ήταν αυτό, καθώς αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα από τον διαιτητή του ντέρμπι, Φακούντο Τέγιο, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έτρεξαν προς τον ρέφερι ενώ στον αγωνιστικό χώρο επικρατούσε για αρκετή ώρα πανζουρλισμός.

 

Τελευταία Νέα