Αμπέλ Φερέιρα: Κινδυνεύει με τιμωρία αποκλεισμού από 4 έως 22 αγώνες! (vid)

Αμπέλ Φερέιρα: Κινδυνεύει με τιμωρία αποκλεισμού από 4 έως 22 αγώνες! (vid)

abel_ferreira

bet365

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα, κινδυνεύει με τιμωρία αποκλεισμού από 4 έως 22 αγώνες λόγω της επίθεσής του σε ποδοσφαιριστή και διαιτητή.

Ο Αμπέλ Φερέιρα κινδυνεύει με «βαριά» τιμωρία λόγω της επίθεσης του στον ποδοσφαιριστή της Σάο Πάολο, Τζόναθαν Καλέρι και στον διαιτητή της αναμέτρησης κόντρα στη Φορταλέζα.

Όπως όλα δείχνουν η τιμωρία για τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ μπορεί να εξελιχθεί ακόμη χειρότερα, ο οποίος θα βρεθεί τη Δευτέρα (10/7) στο αθλητικό δικαστήριο της Βραζιλίας και σε περίπτωση που κριθεί ένοχος κινδυνεύει με «βαριά» καμπάνα από 4 μέχρι και 22 αγώνες αποκλεισμού.

Η πρώτη περίπτωση τιμωρίας αφορά την αποβολή του στον αγώνα Κυπέλλου της Βραζιλίας κόντρα στη Φορταλέζα, που κατηγορείται για απρεπή συμπεριφορά προς τους διαιτητές και μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό από 1 έως 6 αγώνες.

Η δεύτερη παράβαση αφορά τον τσακωμό που είχε με τον επιθετικό της Σάο Πάολο, Τζόναθαν Καλέρι, στις 11 Ιουνίου και κατηγορείται για συμμετοχή σε καυγά (τιμωρίας από 2 έως 10 αγώνες) και αντιαθλητική συμπεριφορά (από 1 έως 6 αγώνες).

 

Τελευταία Νέα