Μπενφίκα μεταγραφές: Οι οπαδοί αποθέωσαν τον Ντι Μαρία στην παρουσίαση του (vid)

Μπενφίκα μεταγραφές: Οι οπαδοί αποθέωσαν τον Ντι Μαρία στην παρουσίαση του (vid)

Οπαδοί Μπενφίκα

bet365

Ο Άνχελ Ντι Μαρία επέστρεψε στην Μπενφίκα έπειτα από 13 χρόνια και δέχθηκε υποδοχή... ήρωα στο «Ντα Λουζ» από τους οπαδούς των Αετών της Λισαβόνας.

Το σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του θρυλικού Εουσέμπιο έξω από το «Ντα Λουζ» γέμισε από... εκστασιασμένους οπαδούς της Μπενφίκα. Η μεγάλη τους επιθυμία έγινε πράξη, καθώς ο Άνχελ Ντι Μαρία έπειτα από 13 χρόνια επέστρεψε στη Λισαβόνα και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Αετούς.

Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας διοργάνωσαν την παρουσίαση του διεθνή Αργεντινού εξτρέμ στο γήπεδο τους. Ο Ντι Μαρία βγήκε σε ένα μπαλκόνι χαιρέτησε τους φίλους της Μπενφίκα και τους ευχαρίστησε για την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή τους.

«Δέχτηκα πολλές προτάσεις από πολλά μέρη, αλλά είχα το όνειρο, τη θέληση και τον ενθουσιασμό να έρθω στην Μπενφίκα, να επιστρέψω σπίτι και να νιώσω ξανά χαρούμενος. Ειλικρινά, διάλεξα με την καρδιά μου, αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό που νιώθω είναι το ίδιο με αυτό που ένιωσα το 2007, όταν έφτασα στη Λισσαβώνα. Δουλέψτε, συνεχίστε να παλεύετε για περισσότερους τίτλους. Η Μπενφίκα κέρδισε το 38ο πρωτάθλημα φέτος και ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο ώστε του χρόνου να πανηγυρίσουμε το 39ο.

Tα συναισθήματα είναι μοναδικά. Το να μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου είναι κάτι μοναδικό, κάτι το ανεξήγητο. Είμαι ευγνώμων που ήρθε εδώ τόσος κόσμος για να με καλωσορίσει, ξέρω ότι στην Πορτογαλία αυτό δεν είναι φυσιολογικό και σήμερα είναι όλοι εδώ για μένα», ανέφερε ο πρωταθλητής κόσμου με την Αλμπισελέστε.

Το 2007 η Μπενφίκα αγόρασε τον Ντι Μαρία από την Ροζάριο Σέντραλ, τον έφερε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και το 2010 τον πούλησε στην Ρεάλ Μαδρίτης αντί 33 εκατομμυρίων. Με τους Αετούς έχει 121 συμμετοχές, 15 γκολ, 28 ασίστ και έχει κερδίσει ένα πρωτάθλημα και δυο League Cup. Μετά τη Βασίλισσα πήγε σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα