Ντάνι Άλβες: Διέρρευσε ηχητικό από την κατάθεση του

Ντάνι Άλβες: Διέρρευσε ηχητικό από την κατάθεση του
Τις τελευταίες ώρες διέρρευσε ηχητικό από την κατάθεση του Ντάνι Άλβες, ο οποίος υποστήριζε πως η 23χρονη κοπέλα δεν του ζήτησε ποτέ να σταματήσει.

Ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου με την κατηγορία πως βίασε μια 23χρονη κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης και έκτοτε βρίσκεται υπό κράτηση. Ο Βραζιλιάνος μπακ έκτοτε έχει αιτηθεί την αποφυλάκιση του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του, όμως όλες οι προσπάθειες του έχουν πέσει στο κενό, καθώς υπάρχουν οι φόβοι πως θα φύγει από την Ισπανία.

Τις τελευταίες ώρες διέρρευσε ηχητικό από την κατάθεση του 39χρονου αμυντικού, ο οποίος υποστήριζε πως όσα έγιναν εκείνο την βράδυ έγιναν με την συγκατάθεση των δυο πλευρών.

«Όταν μπήκαμε στο μπάνιο, σταθήκαμε πρόσωπο με πρόσωπο ο ένας με τον άλλον. Ναι, με φίλησε και άρχισε να μου βγάζει το παντελόνι. Δεν έχει συμβεί τίποτα που να μην το θέλαμε. Πάντα την αντιμετώπιζα με μεγάλο σεβασμό.

Μας φρουρούσαν στο τραπέζι έξι της ντίσκο που είναι ανοιχτό σε όλο το δωμάτιο. Μίλησα με τον Μπρούνο και κάναμε χειρονομία στον σερβιτόρο κι αυτός κάλεσε αμέσως τρία κορίτσια. Διασκεδάζαμε και αμέσως υπήρξε μια σεξουαλική έλξη. Με έβαλε στην τουαλέτα.

Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι. Δεν μου είπε ποτέ να σταματήσω καμία ενέργεια», ανέφερε ο Άλβες μεταξύ άλλων», ανέφερε ο Ντάνι Άλβες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα