Λιντς: Ανακοίνωσε τον Ντάνιελ Φάρκε με στόχο την επιστροφή της στην Premier League

farke

bet365

Την πρόσληψη του Ντάνιελ Φάρκε για την τεχνική της ηγεσία ανακοίνωσε η Λιντς, ο οποίος θα προσπαθήσει να επαναφέρει την ομάδα στα «σαλόνια» της Premier League.

Ο Ντάνιελ Φάρκε είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Λιντς, με τον Γερμανό προπονητή να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο.

Ο 46χρονος τεχνικός επιστρέφει μετά από σχεδόν δύο χρόνια στην Αγγλία, αναλαμβάνοντας το εγχείρημα να επαναφέρει τα Παγώνια στην Premier League.

Την περασμένη σεζόν Γερμανός coach επέστρεψε στην πατρίδα του για να κοουτσάρει την Γκλάντμπαχ, ενώ είχε προηγηθεί το σύντομο πέρασμά του από την Κράσνονταρ από την οποία αποχώρησε όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Κατά το παρελθόν και την παρουσία του στην Αγγλία, ο Φάρκε βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της Νόριτς από το 2017 έως το 2021, την οποία οδήγησε δύο φορές στην άνοδο από την Championship το 2019 και το 2021.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα