Ζιντάν: «Ο Μπενζεμά κι ο Μόντριτς είναι παίκτες που με κάνουν να πετάγομαι από την καρέκλα μου»

Ζιντάν: «Ο Μπενζεμά κι ο Μόντριτς είναι παίκτες που με κάνουν να πετάγομαι από την καρέκλα μου»

bet365

Ο πρώην σταρ και προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε συνέντευξη στο πρόγραμμα Téléfoot, με αφορμή τα 51α γενέθλιά του, μιλώντας για το μέλλον του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους Μπαπέ και Μπενζεμά.

Με αφορμή τα 51α γενέθλιά του, ο Ζινεντίν Ζιντάν έδωσε μια συνέντευξη στο πρόγραμμα «Téléfoot» στην οποία αναφέρθηκε σε διάφορα τρέχοντα θέματα, μίλησε για τον Κιλιάν Μπαπέ και έδωσε επίσης στοιχεία για το μέλλον του, το οποίο είναι ακόμα ασαφές μετά την ανανέωση του Ντιντιέ Ντεσάν με την εθνική Γαλλίας.

Ο άλλοτε αστέρας των Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε τη συνέντευξη επαινώντας τον Καρίμ Μπενζεμά. «Αν υπάρχει κάποιος παίκτης που με σηκώνει από την καρέκλα μου, αυτός είναι ο Καρίμ Μπενζεμά. Ίσως και ο Λούκα Μόντριτς, παίκτες που όταν έχουν την μπάλα νομίζεις ότι θα τη χάσουν, αλλά όχι, πάντα καταφέρνουν να ξεφύγουν», είπε. Ενώ αναφερόμενος στον Μπέλινγκχαμ, ο οποίος επέλεξε το «5», τον αριθμό του Ζίζου στη Ρεάλ Μαδρίτης, διαβεβαίωσε ότι «είναι σημαντικός παίκτης» και ότι «είναι έτοιμος να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο πρώην προπονητής των «μπλάνκος» έδωσε στοιχεία για το μέλλον του και απάντησε και στο ενδεχόμενο να γυρίσει στους πάγκους σε ομάδα της Γαλλίας: «Μου λείπει η αδρεναλίνη της προπόνησης στο υψηλότερο επίπεδο; Ναι φυσικά. Όταν λείπεις, το βλέπεις διαφορετικά. Δεν το έχω δύο χρόνια, αλλά θα έρθει (...) Να γυρίσω να ζήσω και να εργαστώ στη Γαλλία; Δεν μπορείς να αρνηθείς τίποτα. Ξέρω τι θέλω και τι δεν θέλω. Αν έχω αποφασίσει να κάνω ένα διάλειμμα, είναι γιατί έπρεπε... Ελπίζω να μπορώ να πω στον εαυτό μου ότι σύντομα θα μπορέσω να επιστρέψω στις προπονήσεις», διαβεβαίωσε.

Ο Ζιντάν, που γνώριζε το ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο, συνέκρινε το σημερινό άθλημα με αυτό της εποχής του. «Στην εποχή μου, το ποδόσφαιρο ήταν λίγο λιγότερο σωματικό από ό,τι είναι τώρα. Μόνο με την τεχνική θα μπορούσατε να πάτε μακριά. Τώρα νομίζω ότι είναι πιο περίπλοκο. Το σημερινό ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό, αν έπαιζα αυτή την περίοδο, ίσως η σωματική διάπλασή μου να με έπαιζε», πρόσθεσε.

Τέλος, μίλησε για τον Κιλιάν Μπαπέ. «Ελπίζω ότι μια μέρα θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα και ελπίζω να κερδίσει πολλούς τίτλους. Αυτό που κάνει είναι φανταστικό για τη εθνική ομάδα και για την PSG, την ομάδα του. Είμαι θαυμαστής του Μπαπέ».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα