Μέσι: Κατάμεστο το γήπεδο στην Κίνα από ντόπιους ντυμένους στα χρώματα της Αργεντινής για το φιλικό με Αυστραλία (vid)

Μέσι: Κατάμεστο το γήπεδο στην Κίνα από ντόπιους ντυμένους στα χρώματα της Αργεντινής για το φιλικό με Αυστραλία (vid)

Χαμός στην Κίνα για τον Μέσι

bet365

Η έλευση του Λιονέλ Μέσι στην Κίνα για το φιλικό της Αργεντινής κόντρα στην Αυστραλία προκάλεσε παροξυσμό μεταξύ των ντόπιων φιλάθλων, οι οποίοι και κατέκλυσαν το γήπεδο ντυμένοοι

Η Αργεντινή παίζει φιλικό με την Αυστραλία (15:00) επί κινεζικού εδάφους, ήτοι 18.000 χιλιόμετρα από τη βάση της στο Μπουένος Άιρες. Ε και; Αυτό δεν ήταν αρκετό να στερήσει τις συνθήκες μιας εντός έδρας αναμέτρησης, κάτι για το οποίο φρόντισαν οι Κινέζοι φίλαθλοι.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε χαμό με την άφιξή του στην Κίνα για το παιχνίδι των παγκόσμιων πρωταθλητών, προκαλώντας δεκάδες χιλιάδες ντόπιους να γεμίσουν το «Workers Stadium» του Πεκίνου για να δουν αυτόν και την ομάδα του από κοντά, επιφυλάσσοντας μια «έκρηξη» από επευφημίες τη στιγμή που οι Αργεντίνοι διεθνείς εμφανίστηκαν στο χορτάρι για την προθέρμανση.

Το γήπεδο χωρητικότητας 68.000 θέσεων ήταν κατάμεστο και μάλιστα, η κερκίδα βάφτηκε γαλανόλευκη, αφού η μεγάλη πλειονότητα φορούσαν φανέλες του Μέσι και ήταν ντυμένοι στα χρώματα της Αλμπισελέστε!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα