NBA, Χιτ - Νάγκετς: Νεϊμάρ, Βινίσιους & Πογκμπά στο Μαϊάμι για τον 4ο τελικό

Newsroom
football_stars

bet365

Μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου παρευρέθηκαν στο Μαϊάμι για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι των Χιτ με τους Νάγκετς για τους τελικούς του NBA.

Οι Νάγκετς κέρδισαν για δεύτερη φορά μέσα στο Μαϊάμι (95-108) και με τη σειρά πλέον στο 3-1 απέχουν μία νίκη για τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους στο NBA. Την παρέα του Μπάτλερ παρακολούθησαν μάλιστα μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αφού οι Νεϊμάρ, Βινίσιους και Πογκμπά εντοπίστηκαν στο Kaseya Center.

Λίγες μόλις ημέρες αφότου ο Λιονέλ Μέσι σφράγισε τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι του MLS, μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του παιχνιδιού πήγαν στη Φλόριντα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των Χιτς με τους Νάγκετς.

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν Νεϊμάρ μαζί με τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης Βινίσιους χειροκρότησαν τον «φίλο» Τζίμι Μπάτλερ για τους Χιτ, ενώ ο Πογκμπά απεικονίστηκε δίπλα στο περίφημο τρόπαιο του πρωταθλήματος Larry O'Brien. Δυστυχώς για τον Νέι και τον έτερο Βραζιλιάνο της παρέας «Βίνι» η ομάδα τους υπέστη ήττα που τη φέρνει σε δεινή θέση για τον τίτλο.

 

Τελευταία Νέα