Πικέ: Πρώην κοπέλα του τον «ξεφτίλισε» στα social media

Πικέ: Πρώην κοπέλα του τον «ξεφτίλισε» στα social media
Πρώην κοπέλα του Ζεράρ Πικέ έβγαλε στη φόρα μια ιστορία από το παρελθόν, με πρωταγωνιστή εκείνον και περαστικούς που του έκαναν παρατήρηση για τον τρόπο που οδηγούσε.

Μία ιστορία από το παρελθόν βγήκε στη φορά και αφορά τον Ζεράρ Πικέ. Πρώην κοπέλα του έβγαλε στη φόρα ένα σκηνικό που δεν θα ήθελε να... θυμάται ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα.

Τί είχε συμβεί; Οι δυο τους ήταν στο αμάξι του Ισπανού ο οποίος οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα παρά τις αντιδράσεις των περαστικών, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την απογοήτευση της πρώην του.

Η Influencer, Νάντια Χέμεθ, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram ένα story με τον Πικέ. «Δεν αισθάνομαι υποχρεωμένη να δείξω σεβασμό απέναντί του, γιατί δεν έχει δείξει καλή συμπεριφορά προς τους άλλους», ανέφερε αρχικά.

«Νόμιζε πως ήταν πολύ κουλ να περνάει όλα τα κόκκινα φανάρια. Γιατί; Δεν ξέρω, πίστευε πως ήταν δικαιολογημένος. Ακόμη μπήκε απερίσκεπτα σε ένα πάρκινγκ με μεγάλη ταχύτητα, πήγαινε με πάνω από 100. Όταν οι περαστικοί το αντιλήφθηκαν αυτό και ένας του μίλησε, τότε απάντησε, Ναι, οκ ωραία. Πήγαινε αγόρασε έναν φίλο για τον εαυτό σου τώρα. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα μια αίσθηση ντροπής και σκέφτηκα κάποιος να με πάρει από εδώ, Τι κάνω εγώ εδώ;, δεν μπορούσα να το πιστέψω».

«Με ξεφτίλισε. Δεν τον εμπιστεύομαι σαν άνθρωπο. Πιστεύω πως ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που θα τον συναντήσω. Ένιωσα την ανάγκη να ασχοληθώ με αυτό το θέμα», κατέληξε κλείνοντας.

 

Τελευταία Νέα