Μπόκα: Ο Βίγια καταδικάστηκε σε φυλάκιση 25 μηνών με αναστολή!

Μπόκα: Ο Βίγια καταδικάστηκε σε φυλάκιση 25 μηνών με αναστολή!

villa
Ο επιθετικός της Μπόκα, Σεμπαστιάν Βίγια, κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση απόπειρας βιασμού και δολοφονίας εις βάρος της πρώην κοπέλας του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 25 μηνών με αναστολή.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπόκα Τζούνιορς, Σεμπαστιάν Βίγια, κρίθηκε ένοχος για φερόμενους τραυματισμούς και απειλές το 2020 εναντίον της τότε συντρόφου του, Ντανιέλα Κορτές και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 25 μηνών με αναστολή.

Η δίκη εναντίον του Κολομβιανού πραγματοποιήθηκε στο σωφρονιστικό δικαστήριο, στην πόλη Lomas de Zamora και ο 26χρονος επιθετικός δικάστηκε για τα αδικήματα «μικρών τραυματισμών, έμφυλης βίας και καταναγκαστικών απειλών» κατά της Κορτές.

Ο Κολομβιανός κρίθηκε ένοχος για τα γεγονότα που συνέβησαν τον Απρίλιο του 2020 στο σπίτι που έμενε με την πρώην κοπέλα του στη γειτονιά του Saint Thomas, στην πόλη Canning, στην επαρχία του Μπουένος Άιρες. Η Κορτές δημοσίευσε τις εικόνες των τραυματισμών της στα social media και το επόμενο πρωί υπέβαλε μήνυση.

Ο Βίγια δεν θα πάει στη φυλακή καθώς η ποινή που ανακοινώθηκε από τη δικαστή, δεν είναι εκτελεστή επειδή είναι μικρότερη των τριών ετών, η δικαιοσύνη στην Αργεντινή αφήνει την ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Η Μπόκα Τζούνιορς όπως του γνωστοποίησε, δεν θα τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν και τον έθεσε εκτός ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής ωστόσο αγωνίστηκε στον χτεσινό (1/5) αγώνα της Μπόκα κόντρα στην Άρσεναλ Σαραντί και πόζαρε πριν τη σέντρα σε ένα πανό που είχε ως μήνυμα: «Καμία λιγότερη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα