Βράνιες: Η απάντησή του στους οπαδούς της Παρτιζάν μετά το πανό που ανέβασαν σε βάρος του (vid)

Βράνιες: Η απάντησή του στους οπαδούς της Παρτιζάν μετά το πανό που ανέβασαν σε βάρος του (vid)

bet365

Ο Όγκνιεν Βράνιες ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Παρτιζάν, οι οπαδοί της οποίας όμως δεν τον θέλουν στην ομάδα και το κατέστησαν σαφές με αντίστοιχο πανό, προκαλώντας την απάντηση του Βόσνιου στόπερ.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στις τάξεις των φιλάθλων της Παρτιζάν μετά την προφορική συμφωνία της ομάδας τους με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό από τις θητείες του στην ΑΕΚ αναμένεται να ενσωματωθεί στο κλαμπ του Βελιγραδίου μετά το τέλος της σεζόν στην Τουρκία με τη Χατάισπορ και ήδη οι οργανωμένοι των Ασπρόμαυρων κάνουν ό,τι μπορούν για να «χαλάσουν» το deal.

Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Βοζντόβατς (27/5), μερίδα φίλων της Παρτιζάν ανέβασαν πανό που έγρφε ''Αυτοί που μισούν την Παρτιζάν από τα βάθη της καρδιάς τους μπορούν να μας γ@@@@@@@, ο Βράνιες δεν μπορεί'', στέλνοντας διπλό μήνυμα τόσο προς τον παίκτη όσο και προς τη διοίκηση.

Στη θέα αυτού του πανό, ο Βόσνιος στόπερ απάντησε με δηλώσεις στην ιστοσελίδα «Kurir» της Σερβίας, δηλώνοντας ότι δεν έχει πει ποτέ κάτι κακό για την Παρτιζάν και πως αν εν τέλει μεταγραφεί στο κλαμπ θα δώσει τα πάντα για την ασπρόμαυρη φανέλα. Σημειώνεται πάντως πως για μια... φανέλα έχουν ραγίσει οι σχέσεις των δύο πλευρών, αφού στο παρελθόν ο Βράνιες έχει απεικονιστεί να κυκλοφορεί με εμφάνιση του Ερυθρού Αστέρα, «μισητού» αντιπάλου της Παρτιζάν.

«Από μικρή ηλικία έμαθα να σέβομαι κάθε ποδοσφαιριστή, κάθε αντίπαλο, κάθε ομάδα. Στο γήπεδο, για κάθε ομάδα της οποίας φόρεσα τα χρώματα έδωσα τα πάντα, γνωρίζοντας πως το σήμα που φοράω είναι ιερό για τους οπαδούς που το αγαπούν. Για την Παρτιζάν και τους οπαδούς της δεν έχω πει ποτέ κάτι κακό. Πάντα σεβόμουν την ομάδα, έναν γίγαντα του ποδοσφαίρου.

Το κίνητρό μου για να μπω σε διαπραγματεύσεις με την Παρτίζαν είναι καθαρά ποδοσφαιρικό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να συνεισφέρω στην επιστροφή στης νίκες. Δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές, δεν με ενδιαφέρουν τα γεγονότα και τα ''παιχνίδια'' εκτός γηπέδου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα