Παρτιζάν για το φιλικό με την ΑΕΚ: «Τα ονόματα των ηρώων που έπαιξαν εν μέσω βομβαρδισμών δεν θα ξεχαστούν ποτέ»

Newsroom
Παρτιζάν για το φιλικό με την ΑΕΚ: «Τα ονόματα των ηρώων που έπαιξαν εν μέσω βομβαρδισμών δεν θα ξεχαστούν ποτέ»

bet365

Η Παρτιζάν δεν θα μπορούσε να μην θυμηθεί το ιστορικό φιλικό που είχε δώσει με την ΑΕΚ στο Βελιγράδι εν μέσω των βομβαρδισμών από το οποίο σήμερα συμπληρώνονται 25 χρόνια.

Μετά την ΑΕΚ και η Παρτιζάν θυμήθηκε το ιστορικό φιλικό που είχαν δώσει οι δύο ομάδες στις 7 Απριλίου του 1999 στο Βελιγράδι ενώ συνεχίζονταν στην χώρα οι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ από το οποίο σήμερα συμπληρώνονται 25 χρόνια.

Η σερβική ομάδα έβγαλε μία ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της για εκείνη τη μέρα στην οποία κλείνοντας ανέφερε πως «Όλοι θα θυμούνται για πάντα τους ήρωες με τα ασπρόμαυρα και τα κιτρινόμαυρα που έπαιξαν σε μία χώρα που βομβαρδιζόταν κάθε μέρα και τα ονόματά τους δεν θα ξεχαστούν ποτέ».

Έπειτα αναφέρει αναλυτικά τα ονόματα των παικτών των δύο ομάδων που συμμετείχαν στο παιχνίδι αυτό και στη συνέχεια παρουσιάζει φωτογραφίες με διάφορες στιγμές από τον αγώνα αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα