Εθνική Ελπίδων: Οι «εκλεκτοί» του Παπαδόπουλου για την προετοιμασία ενόψει προκριματικών

Εθνική Ελπίδων: Οι «εκλεκτοί» του Παπαδόπουλου για την προετοιμασία ενόψει προκριματικών

ελλάδα

bet365

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στην ομάδα της Εθνικής Ελπίδων για την προετοιμασία ενόψει των προκριματικών του EURO.

Η Εθνική Ελπίδων δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στα προκριματικά του EURO U21 του 2025 καθώς έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Λευκορωσία στο «Απ. Νικολαϊδης».

Επόμενη αγωνιστικής είναι στις 12/09 κόντρα στην Ανδόρα ωστόσο θα προηγηθεί μία προετοιμασία στο διάστημα 29/05 με 03/09 όπου ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα ήθελε να μάθει ακόμα καλύτερα το υλικό που έχει στα χέρια του. Σε αυτό το διάστημα δεν έχει σχεδιαστεί να γίνει κάποιο ματς παρά μόνο προπονήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γκούμας, Μπαλωμένος, Θεοχάρης, Παναγιώτου, Χρυσόπουλος, Ασλανίδης, Τσοπούρογλου, Κωνσταντόπουλος, Κίτσος, Τουρκοχωρίτης, Αποστολόπουλος, Λιάτσος, Κρυπαράκος, Λώλης, Μεταξάς, Καράμπερης, Καραμάνης, Νίνο, Νιάρχος, Σοφιανός, Κοσίδης, Τζαβίδας, Ζουγλής, Σουρλής, Μπελεβώνης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα