Ράκοβ: Πρωταθλητές Πολωνίας Σβάρνας και Παπανικολάου

Εικαστικό για την πρωταθλήτρια Ράκοβ

bet365

Η Ράκοβ των Σβάρνα και Παπανικολάου παρά την ήττα της ευνοήθηκε από την νέα απώλεια βαθμών της Λέγκια Βαρσοβίας και εξασφάλισε το πρωτάθλημα Πολωνίας, καθώς είναι στο +11 από την δεύτερη θέση με τρεις αγωνιστικές να απομένουν.

H Ράκοβ λίγα 24ωρα μετά την απώλεια του κυπέλλου κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα στην Πολωνία! Η ομάδα του Στράτου Σβάρνα και του Γιάννη Παπανικολάου έχασε με 1-0 από την Κορόνα Κίελτσε όμως ευνοήθηκε από την ήττα της Λέγκια Βαρσοβίας κόντρα στην Στσέζιν του Λεονάρντο Κούτρη (2-1) και κλείδωσε τον τίτλο, ούσα στο +11 από την δεύτερη θέση (71-60), με τρεις αγωνιστικές να απομένουν.

Τα προηγούμενα δύο χρόνα η Ράκοβ πήρε ισάριθμα διαδοχικά κύπελλα και Super Cup και πλέον κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα. Ο Σβάρνας στην πρώτη του σεζόν στην Πολωνία μέτρησε 26 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ ο Παπανικολάου στην τρίτη του σεζόν έχει ένα γκολ σε 29 συμμετοχές και έχει σηκώσει όλες της κούπες της Ράκοβ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα