Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που βάφει τα νύχια των ποδιών του μαύρα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που βάφει τα νύχια των ποδιών του μαύρα

Ο λόγος που ο Κριστιάνο βάφει τα νύχια των ποδιών του μαύρα

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε φωτογραφία από τη σάουνα και πολλοί απόρησαν για τα νύχια των ποδιών του που είχαν μαύρο χρώμα, ωστόσο, πρόκειται για μια πάγια τακτική του κι ο λόγος είναι πρακτικός.

Κάθε ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στα social media παρακολουθείται από δισεκατομμύρια μάτια, συνεπώς θα ήταν απίθανο να... παραπέσει η οποιαδήποτε αξιοσημείωτη λεπτομέρεια. Αυτή τη φορά, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ κέντρισε τα βλέμματα μέσω μερικών φωτογραφιών που ανέβασε πρόσφατα στον λογαριασμό του στο Instagram, όντας ημίγυμνος στη σάουνα κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του.

Τι ήταν αυτό που προξένησε την απορία των χρηστών; Προφανώς και όχι το αψεγάδιαστο σώμα του. Ήταν το μαύρο χρώμα στα νύχια των ποδιών του.

Η εικόνα «ξένισε» αρκετούς κυρίως γιατί κανείς δεν φαίνεται να γνώριζε ή να είχε παρατηρήσει στο παρελθόν κάτι τέτοιο. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ο CR7 βάφει τα νύχια του μαύρα εδώ και πολλά χρόνια κι έχει πρακτικό λόγο που το κάνει.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild» μέσω ρεπορτάζ της, οι αθλητές προβαίνουν συχνά στο να βάφουν τα νύχια τους ή να προσθέτουν ειδικό κάλυμμα για να αποφεύγουν μύκητες και βακτήρια. Πρόκειται για μια τακτική την οποία εφαρμόζουν κυρίως οι αθλητές του MMA, ενώ το ίδιο τρικ είχε υιοθετήσει και ο Μάικ Τάισον όταν ήταν ενεργός στην πυγμαχία.

Αυτή δεν ήταν καν η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εθεάθη με βαμμένα νύχια, καθώς τον περασμένο Ιανουάριο το μαύρο χρώμα ήταν εμφανές και σε μία φωτογραφία του με τον πρωταθλητή του UFC, Φράνσις Ενγκανού.

 

Τελευταία Νέα