Λίνεκερ: Μίλησε για πρώτη φορά για τη στιγμή που τα... έκανε πάνω του στο Μουντιάλ του 1990

Λίνεκερ: Μίλησε για πρώτη φορά για τη στιγμή που τα... έκανε πάνω του στο Μουντιάλ του 1990

Newsroom
Λίνεκερ: Μίλησε για πρώτη φορά για τη στιγμή που τα... έκανε πάνω του στο Μουντιάλ του 1990

bet365

Ο άλλοτε στράικερ της εθνικής Αγγλίας, Γκάρι Λίνεκερ, για πρώτη φορά «θυμήθηκε» δημόσια το χαρακτηριστικό σκηνικό από το ματς της Αγγλίας κόντρα στην Ιρλανδία στο Μουντιάλ του 1990, κατά τη διάρκεια του οποίου τα... έκανε πάνω του.

Μπορεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990 να «ανήκει» μέχρι και σήμερα στην πρωταθλήτρια Γερμανία, όμως το... blooper αυτού αφορά τον Γκάρι Λίνεκερ. Ο άλλοτε σέντερ φορ της εθνικής Αγγλίας αγωνίστηκε άρρωστος στο παιχνίδι απέναντι στην Ιρλανδία και είχε την ατυχία να τα... κάνει πάνω του κατά τη διάρκεια μιας διεκδίκησης.

Για πρώτη φορά, ο 62χρονος υπέκυψε στην πίεση των συναδέλφων του στο BBC πλέον, Άλαν Σίρερ και Μάικα Ρίτσαρντς, και διηγήθηκε σε podcast την ιστορία πίσω από αυτή την ντροπιαστική, αξέχαστη στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Λίνεκερ: «Το προηγούμενο βράδυ δεν ένιωθα πολύ καλά αλλά δεν είπα κάτι σε κανέναν γιατί ήθελα να παίξω και κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο άρχισα να πονάω πολύ. Η μπάλα πήγε προς την αριστερή πτέρυγα, προσπάθησα να τη φτάσω με μια προβολή και όπως το έκανα αυτό χαλάρωσα κάπως. Τότε, απλώς... έφυγαν. Λέω: "Ω Θεέ μου", κάθομαι κάτω και είναι όλα εκεί. Οι συμπαίκτες μου με ρώτησαν τι έγινε και τους απαντώ: " Τα έκανα πάνω μου". Ήθελα να κλάψω. Ευτυχώς φορούσαμε τα σκούρα μπλε σορτσάκια και όχι τα λευκά. Ήταν απαίσιο εκείνη τη στιγμή, αλλά προφανώς τώρα είναι αστείο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα