Ισπανία: Νεκρός 24χρονος ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με μαχαίρι

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Φρανσίσκο Ναβάλ Πέρεθ
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Τσιπιονά της πρώτης κατηγορίας της Ανδαλουσίας, Φρανσίσκο Ναβάλ Πέρεθ, δολοφονήθηκε μετά από επίθεση με μαχαίρι.

Τραγωδία στην Ισπανία. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Τσιπιονά της πρώτης κατηγορίας της Ανδαλουσίας, Πάκο Ναβάλ, δολοφονήθηκε την Κυριακή (2/4) μετά από μαχαιριά που δέχθηκε στο στήθος. Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει έναν 20χρονο άντρα, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του άτυχου ποδοσφαιριστή. Ο κατηγορούμενος έχει «λευκό» ποινικό μητρώο και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ για τυχαία επίθεση, καθώς οι δυο τους δεν φαίνεται να έχουν κάποια σύνδεση.

«Λοιπόν, δεν έχουμε λόγια για να ξεκινήσουμε, αυτό μοιάζει με εφιάλτη, αλλά δυστυχώς είναι αληθινό. Ο παίκτης μας Paco Naval Perez μας "άφησε", πέθανε νωρίς σήμερα το πρωί, ένα πρωινό που πάλευε μεταξύ ζωής και θανάτου, ο Paco ήταν μόλις 24 ετών, είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά του. Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε η ανάρτηση της Τσιπιονά .

Το δικό της μήνυμα για το τραγικό περιστατικό έστειλε η Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Ρεάλ Μαδρίτης εκφράζει την λύπη της για τον θάνατο του Paco Naval, ποδοσφαιριστή της Chipiona C.F και θα ήθελε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, τον σύλλογό του, τους συμπαίκτες του και τους αγαπημένους του. Αναπαύσου εν ειρήνη».

 

Τελευταία Νέα