Τερματοφύλακας εθνικής Περού μετά από ώρες στο κρατητήριο: «Οι Ισπανοί αστυνομικοί άρχισαν να μας γρονθοκοπούν» (vid)

Τερματοφύλακας εθνικής Περού μετά από ώρες στο κρατητήριο: «Οι Ισπανοί αστυνομικοί άρχισαν να μας γρονθοκοπούν» (vid)

Απίστευτες μάχες σώμα-με-σώμα των παικτών του Περού με τη μαδριλένικη αστυνομία

bet365

Οι διεθνείς του Περού ενεπλάκησαν σε πρωτοφανή καβγά με Ισπανούς αστυνομικούς, οι οποίοι σύμφωνα με τον κίπερ Πέντρο Γκαγιέσε που πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο, άρχισαν πρώτοι να ρίχνουν μπουνιές περνώντας λανθασμένα τους παίκτες με φιλάθλους.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο έξω από ξενοδοχείο της Μαδρίτης που δείχνουν τους παίκτες της εθνικής Περού να έρχονται στα χέρια με αστυνομικούς.

Ενόψει του φιλικού κόντρα στο Μαρόκο που θα διεξαχθεί στο «Wanda Metropolitano» (28/3, 22:30), η αποστολή των Λατινοαμερικάνων εγκαταστάθηκε στην ισπανική πρωτεύουσα και τα αστέρια της ομάδας κατέβηκαν στην είσοδο για να χαιρετίσουν τον κόσμο που περίμενε για σημαίες και φωτογραφίες. Η κατάσταση, όμως, γρήγορα ξέφυγε και εξελίχθηκε σε θερμόαιμο επεισόδιο με την τοπική αστυνομία, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο κίπερ της εθνικής ομάδας, Πέντρο Γκαγιέσε να περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο!

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν ένας εκ των αστυνομικών έσπρωξε τον Γιοσιμάρ Γιοτούν νομίζοντας πως ήταν φίλαθλος που ήθελε να πλησιάσει τους παίκτες του Περού. Ο Γιοτούν απάντησε σπρώχνοντας με τη σειρά του τον αστυνομικό με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα.

Οι Γκαγιέσε και Βαλέρα επενέβησαν για να υπερασπιστούν τον συμπαίκτη τους και ο πρώτος εξ αυτών προσήχθη από την ισπανική αστυνομία, μένοντας ελεύθερος έπειτα από αρκετές ώρες ανάκρισης, χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο δίκτυο «America Deportes» μετά την χθεσινοβραδινή περιπέτεια, ο Γκαγιέσε δήλωσε πως «θέλαμε να χαιρετίσουμε τον κόσμο και άρχισαν να μας δίνουν μπουνιές».

 

Τελευταία Νέα