Stoiximan Super League: Ο υπολογιστής του ESPN προβλέπει ισοβαθμία Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού και πρωταθλητές τους Πειραιώτες

Newsroom
Stoiximan Super League: Ο υπολογιστής του ESPN προβλέπει ισοβαθμία Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού και πρωταθλητές τους Πειραιώτες

bet365

Σύμφωνα με τη στατιστική ανάλυση του «fivethirtyeight» του ESPN, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα ισοβαθμήσουν στο φινάλε των play-offs με την ΑΕΚ να τερματίζει τρίτη στο -2 και τον ΠΑΟΚ τέταρτο στο -5.

Το FiveThirtyEigh είναι αμερικανικός ιστότοπος αναλύσεων στατιστικών, ο οποίος δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2008 και το 2013 αγοράστηκε από το ESPN. Περιέχει δεδομένα για πολιτική, επιστήμη και φυσικά αθλητικά. Στην πλατφόρμα αυτή υπάρχουν προβλέψεις για τις βαθμολογίες διοργανώσεων από όλο τον κόσμο με τη Stoiximan Super League να συγκαταλέγεται στη λίστα.

Με βάση την εκτίμηση του 538 θα έχουμε... θρίλερ στο φινάλε των play-offs, καθώς η πρόβλεψη είναι πως θα υπάρχει ισοβαθμία στους 76 βαθμούς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με την ΑΕΚ να ακολουθεί στους 74 και τον ΠΑΟΚ τέταρτο στους 71. Η ισοβαθμία αυτή έχει ως νικητές τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν 38% πιθανότητες να κατακτήσουν τον τίτλο. οι Πράσινοι ακολουθούν με 33%, ενώ η Ένωση έχει 19% και οι Θεσσαλονικείς 10%.

Φυσικά αυτά είναι θεωρητικά και όλα θα κριθούν στο χορτάρι στις επόμενες εννέα αγωνιστικές των play-offs της Stoiximan Super League.

espn-standings

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα