Μαρσέλο: Πάει για ντεμπούτο στο ντέρμπι Φλα - Φλου

Μαρσέλο: Πάει για ντεμπούτο στο ντέρμπι Φλα - Φλου

bet365

Ο Βραζιλιάνος άσος, μετά το σύντομο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στη Βραζιλία για χάρη της Φλουμινένσε και είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι κόντρα στη Φλαμένγκο.

Ο Μαρσέλο όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη Φλουμινένσε στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Φλαμένγκο, το οποίο θα διεξαχθεί τα ξημερώματα Πρωταπριλιάς στο θρυλικό «Μαρακανά». Ο Βραζιλιάνος άσος επέστρεψε στα... πάτρια εδάφη και είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του, προτού κάνει το… υπερατλαντικό ταξίδι για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε τα πάντα.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα είναι ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος Carioca, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Με τη φανέλα της Φλου, ο Μαρσέλο έπαιξε από το 2005 έως το 2007 και σε 40 ματς πέτυχε 6 γκολ και είχε 3 ασίστ, πριν… διαδεχθεί τον Ρομπέρτο Κάρλος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα