Πόλεμος στην Ουκρανία: Σύρραξη μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών ποδοσφαιριστών σε ξενοδοχείο στην Τουρκία (vid)

Newsroom
Πόλεμος στην Ουκρανία: Σύρραξη μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών ποδοσφαιριστών σε ξενοδοχείο στην Τουρκία (vid)

bet365

Ρώσοι και Ουκρανοί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο στην Τουρκία και ήρθαν στα χέρια, με την αστυνομία να μπαίνει στη μέση για να «σβήσει» την κατάσταση.

Σε... πεδίο μάχης μετατράπηκε το ξενοδοχείο «Royal Seginus» της Τουρκίας, στο όποιο μένουν αυτές τις ημέρες παίκτες της ρωσικής Yaroslavl Shinnik και ποδοσφαιριστές της ουκρανικής FC Minaj. Σύμφωνα με το «Baza Telegram» μέλη της ουκρανικής ομάδας πήγαν να.. τραμπουκίσουν τον προπονητή των Ρώσων για να τον αναγκάσουν να τραγουδήσει τον εθνικό τους ύμνο.

Ο τεχνικός της Yaroslavl Shinnik τους... προκάλεσε να λύσουν τις δριαφορές τους στον δρόμο, η κατάσταση ξέφυγε και ξεκίνησε άγριος καυγάς, με το προσωπικό του ξενοδοχείου να μπαίνει στη μέση. Λίγο αργότερα παίκτης των Ρώσων βρέθηκε στο ίδιο ασανσέρ με ποδοσφαιριστές των Ουκρανών, οι οποίοι του επιτέθηκαν.

Όταν το ασανσέρ έφτασε σε όροφο ξεκίνησε γενικευμένη... σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τέσσερις Ρώσοι ποδοσφαιριστές υπέστησαν κατάγματα κατά τη διάρκεια των καυγάδων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα