Ντοκουμέντο από την επίθεση του προέδρου του Πανηλειακού στον Λεμαρί: «Θα σε κρεμάσω ανάποδα» (vid)

Newsroom
Ντοκουμέντο από την επίθεση του προέδρου του Πανηλειακού στον Λεμαρί: «Θα σε κρεμάσω ανάποδα» (vid)

bet365

Ο Αντουάν Λεμάρι δημοσιοποίησε δύο νέα βίντεο στο κανάλι του στο Youtube όπου έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις τραγικές καταστάσεις που βίωσε στην ομάδα του Πανηλειακού.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, μετά τις αρχικές καταγγελίες που είχε κάνει εναντίον του Πανηλειακού, επανήλθε δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για τα άσχημα αυτά σκηνικά που βίωσε.

Στα δύο βίντεο μιλάει για τις καταστάσεις και τις συνθήκες που αντίκρισε τις πρώτες μέρες που βρέθηκε στην ομάδα, δείχνοντας μάλιστσα και εικόνες από τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, που δεν την τιμούν καθόλου.

Αφού μιλάει για τις δεύτερες σκέψεις που είχε αρχικά να αγωνιστεί για την ομάδα, στην συνέχεια ανεφέρεται στις απειλές που δέχθηκε ο συμπαίκτης του, Κακά από τον πρόεδρος της ομάδας στο ημίχρονο ενός αγώνα.

Αναφέρθηκε επίσης στην απόφαση που πήρε να ζητήσει να μείνει ελεύθερος εξαιτίας της μη πληρωμής του από την ομάδα του Πύργου και μάλιστα εμπεριέχεται στο βίντεο και ηχητικό ντουκουμέντο από την στιγμή που μετέφερε το αίτημά του αυτό στον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, στο οποίο ακούγονται ατάκες τύπου «Θα τον κρεμάσω ανάποδα, έτσι πες του. Είπε θέλει να φύγει; Τα κλειδία. Ξύλο» από το στόμα του πρώτου.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ακούγονται, αλλά και με όσα λέει ο παίκτης, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τον άρπαξε από την μπλούζα και τον έσπρωξε ζητώντας του ξανά και ξανά τα κλειδιά του σπιτιού και ψάχνοντας μέχρι και τις τσέπες του. Εκείνη τη στιγμή έκανε την εμφάνισή του κι ένα τέταρτο άτομο, που φαίνεται να ήταν μπράβος του προέδρου. Αφότου του πήραν τα κλειδιά, ο αθλητικός διευθυντής τον ενημεώσε πως «το δελτίο σου δεν είναι νόμιμο, είσαι ελεύθερος» και στην συνέχεια τον έδιωξαν.

Τέλος, μιλάει και για το ταξίδι του στην Αθήνα, όπου συναντήθηκε με τον Τάκη Μπαλτάκο και τον ενημέρωσε για ό,τι είχε συμβεί, ο οποίος τον υποδέχθηκε στο γραφείο του.

 

Τελευταία Νέα