Κηδεία Πελέ: «Έλαμψε» δια της... απουσίας του ο Νεϊμάρ και δέχτηκε σκληρή κριτική

Κηδεία Πελέ: «Έλαμψε» δια της... απουσίας του ο Νεϊμάρ και δέχτηκε σκληρή κριτική

Newsroom
Κηδεία Πελέ: «Έλαμψε» δια της... απουσίας του ο Νεϊμάρ και δέχτηκε σκληρή κριτική

bet365

Ο Νεϊμάρ δεν παρευρέθηκε στο λαϊκό προσκύνημα ή στην κηδεία του Πελέ, επικαλούμενος τις υποχρεώσεις του στην Παρί Σεν Ζερμέν και δέχτηκε σκληρή κριτική στα Social Media.

Τη Δευτέρα (2/1) ξεκίνησε στο γήπεδο της Σάντος το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Πελέ, με πλήθος κόσμου να αποτίει φόρο τιμής στον «βασιλιά», όμως υπήρχε και μια ηχηρή απουσία. Ο λόγος για τον νυν ηγέτης της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, Νεϊμάρ, ο οποίος δεν παρευρέθηκε στο λαϊκό προσκύνημα ή στην κηδεία του Βραζιλιάνου θρύλου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη χώρα του καφέ ο 30χρονος σταρ δεν ζήτησε άδεια από την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ακόμα και αν ζητούσε δεν θα την έπαιρνε, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος των πρωταθλητών Γαλλίας. Φυσικά η απουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι σχολίασαν πως παλαιότερα έπαιρνε με ευκολία άδειες για να πάει σε... πάρτι.

Ο πατέρας του Νεϊμάρ βρέθηκε αντί του γιού του στην κηδεία του Πελέ και στις δηλώσεις του ανέφερε: «Σήμερα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την οικογένεια του Πελέ. Ενέπνευσε τόσους πολλούς ανθρώπους και το άθλημα και σήμερα μας έφερε εδώ . Έχει εμπνεύσει όλες τις γενιές, ήταν πάντα αναφορά. Γι’ αυτό μου ζήτησε ο γιος μου να είμαι εδώ. Να στηρίξω ην οικογένεια. Ξέρουμε τι είναι να χάνεις κάποιον και όχι μόνο χάσαμε έναν αθλητή, έχουμε χάσει έναν πολίτη, τον Πελέ. Όχι, ο Νεϊμάρ δεν πρόκειται να έρθει».

 

Τελευταία Νέα