ΓεροΓιοβάισα: Σα να μην πέρασε μια μέρα σύντροφοι!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Σα να μην πέρασε μια μέρα σύντροφοι!

bet365

Είμαι εδώ σύντροφοι, σε πρωταθλήματα γνώριμα, μακριά από τους κελεμπίες και αυτούς πήγαν να... αλατίσουν την ιερή κούπα του Μουντιάλ.

Από Ντόχα... Βίλνιους και από Μουντιάλ... Super League. O γεροΓιοβάισα επέστρεψε με κούπα και αναμνήσεις από το Κατάρ. Οχι, δεν μπήκα στο γήπεδο σαν τον... κολλητό του Ινφαντίνο, προτίμησα τις εξέδρες μαζί με τους χιλιάδες φίλους από την Αργεντινή. Ο Μέσι μας εκτόξευσε και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου με ματσάκια που δεν χάνονται.

Πάμε... Γιάννενα, εκεί όπου ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αρχίσει την αντεπίθεσή του. Πιστεύω πως η... νέα ομάδα του Μίτσελ θα αποτυπώσει στο γήπεδο τη δυναμική της, ξέρει πως δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες και με τη σωστή προετοιμασία θα βγάλει στο χορτάρι αυτά που ξέρει. Βλέπω δυνατό ξεκίνημα και διπλό στο ημίχρονο που προσφέρεται στο 1.85.

Κανείς δεν έφυγε με λίγα γκολ από τη Nέα Φιλαδέλφεια. Η Ενωση θέλει να κάνει δυνατό ξεκίνημα στον Β' γύρο και η Λαμία δε μας έπεισε πως είναι ικανή να σταθεί εμπόδιο στους μεγάλους. Ενα γρήγορο γκολ θα δώσει τέλος στην παράσταση και το Over 2.5 τιμάται στο 1.58. Για τους πιο τολμηρούς πάμε στο Οver 3.5 στο 2.45.

Με φόρα και οι «πράσινοι», μιας και ο Ιωνικός δε με έπεισε ούτε στον Α' γύρο, αλλά ούτε και στα φιλικά. Ο προπονητής του έφυγε, ξανγύρισε, αλλά βαθμό δε βλέπω να παίρνει απόψε από τον Παναθηναϊκό. Εδώ σύντροφοι θα ρισκάρω, αφού με νίκη Παναθηναϊκού και να σκοράρουν και οι δυο ομάδες, γεγονος που βρίσκουμε στο 4.10. Αυτά για την επιστροφή μας, τα λέμε σύντομα σύντροφοι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα