Η Αργεντινή υποδέχεται τον Μέσι και την «παρέα» του: Live εικόνα από το Μπουένος Άιρες (vid)

Η Αργεντινή υποδέχεται τον Μέσι και την «παρέα» του: Live εικόνα από το Μπουένος Άιρες (vid)

Newsroom
Η Αργεντινή υποδέχεται τον Μέσι και την «παρέα» του: Live εικόνα από το Μπουένος Άιρες (vid)

bet365

Η στιγμή που περίμεναν όλοι στην Αργεντινή έφτασε, αφού το τρόπαιο του Μουντιάλ επιστρέφει στη χώρα μετά από 36 χρόνια.

Η Αργεντινή γιορτάζει από το βράδυ της Κυριακής (18/12) μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 και σήμερα (20/12) έφτασε η πολυπόθητη στιγμή που η χώρα υποδέχεται τον Λιονέλ Μέσι και την «παρέα» του.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε το πρωί της Τρίτης (20/12), με τον Μέσι να είναι ο πρώτος που βγήκε κρατώντας το τρόπαιο και σηκώνοντάς το στον αέρα.

Αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, δύο πυροσβεστικά οχήματα δημιούργησαν μία αψίδα με ρίψεις νερού.

Να υπενθυμίσουμε πως η κυβέρνηση της Αργεντινής κήρυξε εθνική αργία την σημερινή (20/12) ημέρα, ώστε να υποδεχτεί όλη η χώρα τους πρωταθλητές κόσμου και εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί έχουν κατακλύσει τους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου μετά από 36 χρόνια.

Ωστόσο, ο κόσμος συνεχώς αυξάνεται για να αποθεώσει τους τροπαιούχους.

Στην συνέχεια η αποστολή της ομάδας της Αργεντινής με το πούλμαν θα μεταβεί στην πλατεία Οβελίσκου, στο κέντρο της πρωτεύουσας Μπουένος Άιρες, για να ακολουθήσει η παρέλαση στην οποία εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα τους αποθεώσουν και θα γιορτάσουν την κατάκτηση του τρόπαιου.

«Η παγκόσμια πρωταθλήτρια θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης (20/12) για τον Οβελίσκο, για να γιορτάσει τον παγκόσμιο τίτλο μαζί με τους φιλάθλους», ανέφερε το tweet που δημοσιεύτηκε στο επίσημο προφίλ της «Αλμπισελέστε».

Δείτε live εικόνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα