Θα μας στοιχειώνει για χρόνια η (κάτι σαν μπλε) φανέλα των Ισπανών

Newsroom
Θα μας στοιχειώνει για χρόνια η (κάτι σαν μπλε) φανέλα των Ισπανών
To Gazzetta σε συνεργασία με την Wolt κάνουν καθημερινά delivery τη φάση της ημέρας.

Οι Ισπανοί είχαν την κατοχή και λίγες περισσότερες φάσεις, ωστόσο οι Μαροκινοί ακολούθησαν πλήρως το πλάνο του προπονητή τους και δεν έδωσαν πολλά περιθώρια στους Ίβηρες. Κράτησαν το μηδέν και έκαναν μερικές απόπειρες να κλέψουν το ματς. Το 90λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια ομάδα να καταφέρει να πετύχει τέρμα. Η παράταση είχε αντίστοιχη εξέλιξη και στα πέναλτι ο Μπόνο με τρεις αποκρούσεις έστειλε τους Αφρικανούς στους «8».

Αν εξαιρέσουμε τη συγκλονιστική απόδοση του τερματοφύλακα του Μαρόκου στη διαδικασία του πέναλτι, αφού που θα θυμόμαστε για χρόνια και το κρατήσαμε για να σας το Κάνουμε Delivery παρέα με τη Wolt ως τη Φάση της Ημέρας, είναι η πρώτη στιγμή που αντικρίσαμε τους Ισπανούς να μπαίνουν στο γήπεδο. Την κρατήσαμε γιατί αντί να φορούν τα κλασικά τους κόκκινα ή έστω μια κοντινή παραλλαγή τους, μπήκαν στο γήπεδο με μια κάτι σαν μπλε φανέλα. Ένα χρώμα που μας ξένισε και θα στοιχειώνει για χρόνια τόσο εμάς όσο και την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, μιας και δεν αποδείχθηκε καθόλου γουρλίδικο.

Μπορείτε να απολαύσετε την υπόλοιπη διοργάνωση παραγγέλνοντας μέσω του app της Wolt και χρησιμοποιώντας τον κωδικό GAZZETTA5, με τον οποίο έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην πρώτη σας παραγγελία.

Μάθετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη φάση στο video που ακολουθεί:

@gazzetta.gr Απολαμβάνετε το Μουντιάλ παραγγέλνοντας μέσω του app της Wolt. Mε τον κωδικό GAZZETTA5 έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην 1η παραγγελία. #woltgreece #iamawolter ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα