«Φωτιά» στο γειτονικό ντέρμπι

Newsroom
«Φωτιά» στο γειτονικό ντέρμπι

bet365

Καλημέρα! Τελευταία παράσταση για τη φάση των «16» σήμερα, με τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια να ψάχνουν τους κατόχους τους. Εμείς εδώ, πιστοί στο ραντεβού μας με το gazzetta.gr θα σας αποδείξουμε, ότι οι επιλογές και σήμερα είναι πολλές.

Πρώτη στάση, η αναμέτρηση Μαρόκο-Ισπανία. Μιλάμε για δύο πολύ ποιοτικούς γείτονες, έτοιμους να μας δώσουν μια σπουδαία μονομαχία. Οι Μαροκινοί τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο, κερδίζοντας την τελευταία αγωνιστική τον Καναδά με 2-1, μένοντας αήττητοι και αφήνοντας από κάτω τα φαβορί του ομίλου, Βέλγιο και Κροατία. Οι δύο σταρ του επιθετικού τρίτου της ομάδας, Ζίγιες και Εν-Νεσίρι βρήκαν δίχτυα αποκτώντας ψυχολογία. Θέλουν να αποδείξουν για άλλη μια φορά, ότι είναι η καλύτερη αφρικανική ομάδα, έτοιμη να ανταγωνιστεί τα μεγαθήρια της Ευρώπης.

Οι Ισπανοί υποχώρησαν στη δεύτερη θέση του ομίλου, μετά την ήττα από την Ιαπωνία με 2-1, όμως αυτό το νεανικό σύνολο του Λουίς Ενρίκε μπορεί πάντα να βρει τις λύσεις, ειδικότερα αν αποκτήσει την αναγκαία σταθερότητα. Το προηγούμενο παιχνίδι σίγουρα ανάγκασε την ομάδα να μιλήσει για τη συγκέντρωσή της στον αγωνιστικό χώρο. Οι επιλογές μας αφορούν το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2,5 στο 2.85, αλλά θα ποντάρουμε και στη δημιουργικότητα του Ντάνι Όλμο, δίνοντας 1+ ασίστ στο 3.75.

Το βράδυ έρχεται ο αγώνας Πορτογαλία-Ελβετία, σε μια ευρωπαϊκή σύγκρουση που αφήνει πολλά στη φαντασία. Οι Πορτογάλοι ξεκουράστηκαν στην ήττα από τη Νότια Κορέα, με τους Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Φέλιξ και Μπερνάντο Σίλβα να ξαναπαίρνουν τη θέση τους στην αρχική ενδεκάδα, πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ντανίλο Περέιρα θα συνεχίσει να είναι εκτός, λείποντας από μια άμυνα που δέχεται αρκετά τέρματα. Οι Ελβετοί έπαιξαν μαζί με τους Σέρβους τον αγώνα της διοργάνωσης, με το 3-2 να προέρχεται από δύο ανατροπές. Είχαν σε καλή μέρα τον Σακίρι, από τον οποίο περιμένουν πολλά και σήμερα. Είναι μια ομάδα που «πεθαίνει» δύσκολα και σίγουρα δεν θα χαριστεί στους Πορτογάλους, ελπίζοντας για την πρόκριση στους «8». Έχουμε επικεντρωθεί σε αρκετά σημεία και σε αυτόν τον αγώνα. Μας αρέσει πολύ το συνδυαστικό της πρόκρισης της Πορτογαλίας και Over 2,5 στο 2,95, όπως και το να δεχτεί κάρτα ο Γκράνιτ Τσάκα στο 2.70.

Παίρνουμε μια ανάσα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Παρασκευή, έτοιμοι για ακόμα περισσότερες συγκινήσεις. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

Τελευταία Νέα