Πελέ: «Μείνετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι, είμαι δυνατός»

Πελέ: «Μείνετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι, είμαι δυνατός»

Βασίλης Μπαλατσός
Πελέ: «Μείνετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι, είμαι δυνατός»

bet365

Ο Πελέ με ανάρτηση του στο Instagram έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά την νέα εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ζήτησε ψυχραιμία από τους θαυμαστές του και τόνισε πως είναι δυνατός και έχει πίστη στον Θεό.

Ο Πελέ την προηγούμενη Τετάρτη (30/10) εισήχθη εκ νέου στο νοσοκομείο και έκτοτε επικρατεί έντονη ανησυχία για την πορεία της υγείας του με τα ρεπορτάζ από την Βραζιλία να αναφέρουν πως δεν ανατποκρίνεται στις χημειοθεραπείες. Ο άλλοτε ηγέτης της Σελεσάο με με ανάρτηση του στο Instagram έστειλε το πρώτο του μήνυμα για την κατάσταση του, ζήτησε ψυχραιμία από τους θαυμαστές του και τόνισε πως είναι δυνατός και έχει πίστη στον Θεό.

Η ανάρτηση του Πελέ:

«Φίλοι μου, θέλω όλοι να παραμείνουν ψύχραιμοι και αισιόδοξοι. Είμαι δυνατός, με πολλή ελπίδα και ακολουθώ τη θεραπεία μου ως συνήθως. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ιατρική και νοσηλευτική ομάδα για όλη τη φροντίδα που έλαβα. Έχω μεγάλη πίστη στο Θεό και κάθε μήνυμα αγάπης που έλαβα από εσάς από όλον τον κόσμο με κρατάει γεμάτο ενέργεια. Και επίσης υποστήριξτε και τη Βραζιλία στο Μουντιάλ. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα».

 

Τελευταία Νέα