Ω ναι, its coming home

Αντώνης Σαούλης
Ω ναι, its coming home
Επαιξα στο Bracket Challenge by bwin και έβγαλα έναν τελικό που δεν περιμένει κανείς και νικήτρια την Αγγλία (που επίσης δεν περιμένουν πολλοί).

Ναι, είμαι πονηρός. Ξέρω ήδη μερικά αποτελέσματα από τους ομίλους που άλλαξαν τα δεδομένα μου στο Bracket Challenge by bwin. Για παράδειγμα η ήττα της Αργεντινής. Πριν το ματς με την Σαουδική Αραβία θα την έβαζα πρώτη στον όμιλο. Τώρα... χαριστικά την έβαλα δεύτερη. Κι έτσι έπεσε στα «κάτω» σταυρώματα και στις ορέξεις της Γαλλίας.

Το ίδιο πονηροί μπορείτε να είστε κι εσείς. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Απλά μπαίνετε στην ειδική πλατφόρμα που ετοίμασε το Gazzetta ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, επιλέγετε τις ομάδες που θα περάσουν από τους ομίλους, φτιάχνετε τα νοκ-άουτ παιχνίδια όπως τα φαντάζεστε και οδηγείτε την ομάδα που πιστεύετε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και την κορυφή του κόσμου.

bracket

Τωρα για να συνεχίσω τον συλλογισμό μου. Οπως βλέπετε και στην φωτογραφία στην φάση των «16» το μοναδικό μεγάλο ματς είναι το Γαλλία-Αργεντινή. Συγνώμη Λιονέλ μου, αλλά έτσι όπως τα κάνατε θα πέσετε πάνω στους «μπλε». Και όπως φάγατε τεσσάρα στην Ρωσία, έτσι θα μετράτε και στο Κατάρ. Οι Αγγλοι; Ευκολα πρώτοι στον δικό τους όμιλο, θα πέσουν πάνω στη Σενεγάλη και μετά τα δύσκολα με Γαλλία στα προημιτελικά. Την ίδια ώρα το Βέλγιο θα αποκλείει Ισπανία και Ουρουγουάη (ξέχασα να σας πω, πως τον Κριστιάνο τον βλέπω να κάνει διακοπές μετά τους ομίλους) και στον ημιτελικό θα έχουμε Αγγλία-Βέλγιο.

Στο άλλο μονοπάτι οι Ολλανδοί θα έχουν εύκολη δουλίτσα μέχρι τα ημιτελικά. ΗΠΑ, Μεξικό και τσουπ στους «4». Η Βραζιλία μετά τη Γκάνα θα πέσει στους Γερμανούς και θα πάρει μια μικρή εκδίκηση για την 7αρα το 2014 και θα έχουμε ημιτελικό όπως το 1998. Ολλανδία-Βραζιλία. Μία από τα ίδια όμως με τους Βραζιλιάνους να πηγαίνουν τελικό και να πετυχαίνουν τους Αγγλους.

Κι εκεί λοιπόν θα γίνει αυτό που περιμένουν όλοι στο Νησί. Θα επιστρέψει σπίτι. Γελάτε; Μη γελάτε καθόλου. Μόνο και μόνο που οι Αγγλοι δεν θα ειναι μεθυσμένοι στις κερκίδες μιας και δεν επιτρέπεται το αλκοόλ όλα θα πάνε καλά για τα παιδιά από το Νησί (δεν τους υποστηρίζω κιόλας...).

Αν διαφωνείτε, μπείτε στο Bracket Challenge και δείτε ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις σας

 

Τελευταία Νέα