Κορμπεράν: «Περήφανος που ήρθα στη Γουέστ Μπρομ»

Newsroom
Κορμπεράν: «Περήφανος που ήρθα στη Γουέστ Μπρομ»

bet365

Τη παρουσίαση του Κάρλος Κορμπεράν πραγματοποίησε η Γουέστ Μπρομ, με τον ίδιο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της.

Λίγες εβδομάδες μετά την απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό, ο Κάρλος Κορμπεράν βρήκε νέα προπονητική στέγη, πίσω στη Championship της Αγγλίας καθώς ανέλαβε τη Γουέστ Μπρομ.

Ο 39χρονος κόουτς παρουσιάστηκε από τον αγγλικό σύλλογο και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της ομάδας, η οποία είχε αφήσει κενή τη θέση του προπονητή μετά την απόλυση του Στιβ Μπρους.

Αναλυτικά ο άλλοτε τεχνικός των Πειραιωτών ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά που είμαι εδώ. Είναι κάτι που με κάνει περήφανο. Το κλαμπ άνοιξε μία διαδικασία και πιστεύω σε αυτήν. Είναι σημαντικό για το μέλλον του κλαμπ. Ξεκινάω τις συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή, την ομάδα, για τις ιδέες».

Συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, ξέρω τον σύλλογο και το μέρος όπου θέλω να δω. Αν σκέφτεστε το παρελθόν ή το μέλλον, δεν πρόκειται να λειτουργήσει αυτό που θέλουμε. Στη παρούσα φάση, πρέπει να είμαστε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα.

Το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να κοιτάξω τους παίκτες που έχω στην ομάδα. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

@Photo credits: Social media της West Bromwich
 

Τελευταία Νέα