Πιέρος Σωτηρίου: Χάρισε τίτλο στη Χιροσίμα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις! (vid)

Πιέρος Σωτηρίου: Χάρισε τίτλο στη Χιροσίμα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις! (vid)

bet365

Ο Πιέρος Σωτηρίου «τρέλανε» κόσμο στην Ιαπωνία, αφού με δύο γκολ στο 90+6' και το 90+11' ανέτρεψε μόνος του το ματς στον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στη Σερέζο Οσάκα και χάρισε τον τίτλο στην Χιροσίμα!

«Παράνοια» για χάρη του Πιέρου Σωτηρίου στην Ιαπωνία, μετά την μυθική του εμφάνιση στον τελικό του Λιγκ Καπ τον οποίο και έκρινε υπέρ της Χιροσίμα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις!

Ο Κύπριος επιθετικός σφράγισε την ανατροπή για την ομάδα του κόντρα στη Σερέζο Οσάκα σκοράροντας στο 90+6' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο 90+11' με το σώμα μετά από εκτέλεση κόρνερ κι όλα αυτά ενώ πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 63', βάζοντας... φωτιά στις εξέδρες του «New National Stadium» στο Τόκιο.

Αυτό ήταν το πρώτο τρόπαιο της Σανφρέτσε Χιροσίμα στον εν λόγω θεσμό και συνολικά το πρώτο κύπελλο εκτός Σούπερ Καπ που κατακτά μετά από 52 χρόνια και συνολικά οκτώ σερί χαμένους τελικούς!

Ο Σωτηρίου πήρε μεταγραφή στον ιαπωνικό σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι από τη Λουντογκόρετς και μέχρι πρότινος είχε πετύχει ένα γκολ σε εννέα συμμετοχές. Το όνομά του, όμως, πλέον γράφεται με χρυσά γράμματα στην ιστορία του κλαμπ, προπονητής του οποίου είναι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Μίκαελ Σκίμπε.

Δείτε το τρομερό φινάλε και τα δύο γκολ του Σωτηρίου από το 3:33:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα