Λίβερπουλ: Διπλό ή…. κιάλια!

Newsroom
Λίβερπουλ: Διπλό ή…. κιάλια!
Ντέρμπι σε Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, γεμάτο πρόγραμμα με μεγάλα ματς σε όλη την Ευρώπη και τα πιο ψαγμένα στοιχεία, που θα μπορούσες να φανταστείς είναι εδώ!

Η καθιερωμένη βόλτα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, για παιχνίδι σε άλλο επίπεδo.

Το μεγαλύτερο ματς της αγωνιστικής στην Premier League είναι εκείνο ανάμεσα σε Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Οι «κανονιέρηδες» είναι φορμαρισμένοι και θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν το ρεκόρ τους απέναντι στους «κόκκινους», τους οποίους έχει κερδίσει μόλις 1 φορά στις 14 προηγούμενες αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα, χάνοντας τις 9 από αυτές. Η τελευταία φορά που πανηγύρισαν τη νίκη ήταν τον Ιούλιο του 2020.

bwinstats

Κάποια από τις δύο είναι πιθανό να κάνει νέο ρεκόρ, καθώς από τη μία πλευρά η Άρσεναλ δεν έχει χάσει ποτέ 5 σερί ματς από τη Λίβερπουλ, ενώ η τελευταία δεν έχει πετύχει ποτέ 3 διαδοχικές νίκες στην έδρα των «κανονιέρηδων». Στο 2.50 βρίσκουμε τον άσο και στο 2.60 το διπλό.

Τα σερί, φυσικά, δεν σταματάνε εκεί, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έχουν κρατήσει το μηδέν σε κανένα από τα 13 τελευταία τους ματς στο ζευγάρι, με την ομάδα του Κλοπ να σκοράρει συνολικά 39 τέρματα! Μόνο κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι έχει να δείξει η Άρσεναλ χειρότερο σερί (14 παιχνίδια). Βέβαια, πετυχαίνουν τη Λίβερπουλ σε κακή κατάσταση, καθώς δεν έχει κερδίσει ακόμα εκτός έδρας στη σεζόν (4 εξόδους χωρίς νίκη στο ξεκίνημα έχει να δει από το 2010), ενώ έχει δεχθεί το πρώτο γκολ στα 9 από τα 11 τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα, χάνοντας πάντως μόνο ένα από τα (1-2 από τη Γιουνάιτεντ τον Αύγουστο)! Στο ανανεωμένο Build A Bet βρίσκουμε σε απόδοση 7.00 τις εξής συνδυαστικές επιλογές: Πρώτο γκολ Άρσεναλ/Γκολ και οι 2 ομάδες/Ισοπαλία.

Premier League με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Ντέρμπι σε Ιταλία, Γερμανία

Μεγάλο ντέρμπι στη Serie A ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους, που αρκέστηκαν σε 2 ισοπαλίες πέρυσι και έχουν να φτάσουν αυτό το σερί στις 3 από το 1973. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η απόδοση είναι 3.40. Και με τις δύο ομάδες, πάντως, να έχουν τις απουσίες τους, το παιχνίδι θα είναι απρόβλεπτο. Οι «ροσονέρι» ηττήθηκαν στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους (από τη Νάπολι) και με τον Πιόλι στον πάγκο δεν ηττηθεί ποτέ σε συνεχόμενα παιχνίδια στο San Siro στο πρωτάθλημα. Θετικός οιωνός, ειδικά από τη στιγμή που οι «μπιανκονέρι» έχουν μαζέψει μόλις 2 βαθμούς μακριά από το Τορίνο φέτος. Μόνο το 1993 δεν κέρδισαν σε καμία από τις 4 πρώτες εξόδους τους τα τελευταία 40 χρόνια… Θα το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι; Ενισχυμένη απόδοση στον συνδυασμό του άσου με το g/g.

Ώρα… Klassiker στην Bundesliga, όπου η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μπάγερν, με στόχο να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των 8 αγώνων χωρίς νίκη στο ζευγάρι σε όλες τις διοργανώσεις (κέρδισε για τελευταία φορά με 2-0 στο Σούπερ Καπ το 2019). Αυτό είναι και το χειρότερο σερί της στην ιστορία του ζευγαριού. Η φετινή σεζόν τις φέρνει αντιμέτωπες για πρώτη φορά ύστερα από 13 χρόνια χωρίς να είναι καμία στην κορυφή. Τότε, η Μπάγερν είχε διαλύσει τους Βεστφαλούς με 5-1… Θα επαναληφθεί η ιστορία; Στο 1.63 το διπλό για τους Βαυαρούς, ενώ προσφέρεται και ενισχυμένη απόδοση για τη νίκη τους από το πρώτο ημίχρονο.

Serie A & Bundesliga σε ζωντανή μετάδοση*!

Το καλύτερο θέαμα!

Νιούκαστλ και Μπρέντφορντ προσφέρουν απλόχερα θέαμα στις αναμετρήσεις τους στο St James’ Park, καθώς στις 5 τελευταίες έχουν σκοράρει συνολικά 24 τέρματα! Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το μηδέν στην τελευταία τους έξοδο, αλλά έχουν να το κάνουν για συνεχόμενα παιχνίδι από τον Ιανουάριο του 1938 στην πρώτη κατηγορία… Υπάρχουν, λοιπόν, οι προϋποθέσεις για θέαμα, με το over 3,5 να βρίσκεται σε απόδοση 2.85.

Τα παιχνίδια της Βέρντερ στη φετινή Bundesliga σπάνε όλα τα κοντέρ, καθώς έχουν σημειωθεί σε αυτά συνολικά 31 γκολ! Τα 18 που έχουν πετύχει οι «πράσινοι» είναι η καλύτερή τους επίδοση από το 2008, ενώ τα 13 που έχουν δεχθεί είναι η χειρότερη επίδοση ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονται στο πρώτη μισό της βαθμολογίας. Κόντρα στη Χόφενχαϊμ μπορούμε να περιμένουμε κάτι ανάλογο, με το συνδυαστικό g/g και over 3,5 στο 2.30.

Η Αταλάντα βρίσκεται (μαζί με τη Νάπολι) στην κορυφή της Serie A και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ουντινέζε, που βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πίσω της. Τα μεταξύ τους παιχνίδια τα τελευταία χρόνια δεν έχουν απογοητεύσει, καθώς στα 6 πιο πρόσφατα σημειώθηκαν συνολικά 30 τέρματα! Με 5 ανά παιχνίδι είναι τα πιο παραγωγικά σε αυτό το διάστημα στην κατηγορία. Στο 1.78 προσφέρεται το over 2,5 και στο 2.87 το over 3,5.

Build A Bet στις κορυφαίες διοργανώσεις*!

Η Μάντσεστερ Σίτι σκοράρει ακατάπαυστα φέτος στην έδρα της και στην Premier League τρέχει νικηφόρο σερί 8 αγώνων, στους οποίους σκόραρε 3+ τέρματα. Η τελευταία ομάδα που είχε να δείξει τέτοιες επιδόσεις ήταν η Άστον Βίλα το 1931 (13 ματς). Τα 29 γκολ που έχουν πετύχει, μάλιστα, οι «πολίτες» στις 8 πρώτες αγωνιστικές αποτελούν ισοφάριση του δικού τους ρεκόρ από το 2017. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα υποδέχεται τώρα τη Σαουθάμπτον και στο ανανεωμένο Build A Bet παίρνουμε απόδοση 4.40 για τον συνδυασμό των επιλογών: Νίκη Μάντσεστερ Σίτι, Over 3,5 γκολ, Πρώτο γκολ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός σπάει κάθε ρεκόρ, έγινε ο πρώτος με 3 συνεχόμενα χατ τρικ εντός έδρας στην Premier League και στο συγκεκριμένο ματς υπάρχει ενισχυμένη απόδοση να πετύχει ξανά τουλάχιστον 3 γκολ.

Εντυπωσιάζουν οι «πρώην»

Δύο προπονητές που έχουν περάσει και από την Ελλάδα εντυπωσιάζουν σε Ligue 1 και LaLiga. Η Μαρσέιγ του Ιγκόρ Τούντορ έχει μαζέψει 23 βαθμούς από τις 9 πρώτες αγωνιστικές, ισοφαρίζοντας το σχετικό ρεκόρ συλλόγου από το 1990, όταν στο τέλος κατέκτησε και τον τίτλο! Οι Μασσαλοί έχουν ξεκινήσει τόσο καλά τη σεζόν, που σε αυτό το σημείο είναι μόλις 2η φορά στην ιστορία της Ligue 1, που η ομάδα που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας έχει τόσους πολλούς βαθμούς (23 είχε και η Ρεμς το 1953). Στο 2.00 να κερδίσουν και την Αζαξιό από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψε στον πάγκο της Μπιλμπάο και η ομάδα του εντυπωσιάζει, έχοντας ήδη 16 βαθμούς σε 7 παιχνίδια. Αυτή η επίδοση είναι η κορυφαία της από το 1956, όταν είχε 17 βαθμούς! Τώρα, θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη, με στόχο να αποφύγει την 3η ήττα στη σειρά στο ζευγάρι για πρώτη φορά μετά το 1944. Θα τα καταφέρει; Στο 2.45 το διπλό.

Όλα τα παιχνίδια της LaLiga σε Live Streaming*!

Λεβαντόφσκι, Βέρνερ και… Μπακασέτας

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει πετύχει 9 γκολ στα 7 πρώτα του ματς στη LaLiga και μπορεί να γίνει μόλις ο 5ος παίκτης με 10+ τέρματα στις 8 πρώτες αγωνιστικές της σεζόν (μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Μέσι, Ντιέγκο Κόστα και Φαλκάο) στον 21ο αιώνα. Ενισχυμένη απόδοση να σκοράρει ο Πολωνός 2+ γκολ κόντρα στη Θέλτα.

Ο Τίμο Βέρνερ επέστρεψε στη Λειψία και τώρα θα αντιμετωπίσει την πιο αγαπημένη του αντίπαλο, καθώς έχει πετύχει 13 γκολ σε 13 ματς για την Bundesliga εναντίον της! Στο προηγούμενο ματς με την Μπόχουμ έγινε ο πρώτος στην ιστορία των «Ταύρων», που φτάνει τα 100 γκολ. Θα σκοράρει και πάλι;

Ο Μπακασέτας έχει φορμαριστεί την κατάλληλη περίοδο για την Τράμπζονσπορ και έχει σκοράρει και στα 3 τελευταία ματς για το πρωτάθλημα. Ο Έλληνας μέσος θα προσπαθήσει να βρει δίχτυα για 4ο συνεχόμενο ματς για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Τουρκία και μπορεί να ελπίζει, καθώς αντιμετωπίζει την Κασίμπασα. Η τελευταία αποτελεί τον δεύτερο πιο αγαπημένο του αντίπαλο, έχοντας ήδη σκοράρει 4 φορές εναντίον της (5 έχει με την Καϊσέρισπορ). Στο 3.00 να σκοράρει ο Μπακασέτας και να οδηγήσει την Τράμπζονσπορ, που δεν έχει χάσει κανένα από τα 28 προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της στη Super Lig, στη νίκη.

bwin Quick Hits

  • Η Μπόρνμουθ ετοιμάζεται να δώσει το 100ό εντός έδρας παιχνίδι της για την Premier League. Από τις 8 τελευταίες ομάδες, που έφτασαν σε αυτό το νούμερο, μόνο η Νότιγχαμ Φόρεστ κατάφερε να κερδίσει (1-0 τη Γουέστ Χαμ τον περασμένο Αύγουστο). Θα δημιουργήσουν θετικό σερί οι «Cherries» με αντίπαλο τη Λέστερ; Στο 3.30 ο άσος.
  • Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να συνεχίζει αήττητη στη LaLiga, έχοντας μόλις μία απώλεια, αλλά δεν έχει κρατήσει ούτε μία φορά το μηδέν. Αυτό το σερί είναι το χειρότερό της από τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν σταμάτησε στα 8 παιχνίδια. Επόμενος αντίπαλος για τους «μερένγκες» η Χετάφε. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1.87.
  • Οι Παρασκευές αποδεικνύονται η καλύτερη μέρα για να δίνει τους αγώνες της η Οσασούνα στη LaLiga, καθώς δεν έχει χάσει κανένα από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της τη συγκεκριμένη μέρα. Η Βαλένθια, από την άλλη, δεν έχει κερδίσει σε καμία από τις 3 προηγούμενες εξόδους της βράδυ Παρασκευής. Θα συνεχιστούν τα σερί στην Παμπλόνα, με τη νίκη των γηπεδούχων να πληρώνει 2.30;
  • Κάτι… παθαίνει ο Ντέιβιντ Μόις, όταν βρίσκει απέναντί τη Φούλαμ, καθώς δεν έχει χάσει κανένα από τα 14 τέτοια ματς στην Premier League, κερδίζοντας τα 13 από αυτά! Στο 1.75 ο άσος για τη Γουέστ Χαμ.
  • Ο Γκρέιαμ Πότερ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του εντός έδρας στον πάγκο της Τσέλσι. Κανένας από τους 14 προηγούμενους προπονητές των «μπλε» δεν ξεκίνησε με ήττα σε ανάλογη περίπτωση. Η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν το 2000 με το υπηρεσιακό δίδυμο Ριξ-Γουίλκινς στον πάγκο (από τη Λέστερ). Αντίπαλος, λοιπόν, η Γουλβς, που μόλις απέλυσε τον δικό της προπονητή…
  • Πρέπει να γυρίσουμε στο μακρινό 1966, για να βρούμε την τελευταία εντός έδρας ήττα της Λυών από την Τουλούζ στο πρωτάθλημα! Από τότε, έχουν αναμετρηθεί 27 φορές, με τους «λιονέ» να κερδίζουν σε 21 περιπτώσεις. Στο 1.50 η νίκη της Λυών.
  • Εντυπωσιακό είναι το αήττητο σερί της Έλτσε με αντίπαλο τη Μαγιόρκα εντός έδρας και έχει φτάσει στα 18 παιχνίδια. Τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα για τους γηπεδούχους, αν αναλογιστεί κανείς ότι ποτέ στην ιστορία της η Μαγιόρκα δεν κέρδισε εκτός έδρας στη LaLiga, όταν αγωνίστηκε Δευτέρα (11 ματς)! Στο 2.95 ο άσος.
  • Στα 13 παιχνίδια έχει φτάσει το αήττητο σερί της Μπολόνια στα ματς με τη Σαμπντόρια στη Serie A εντός έδρας. Οι «ροσομπλού» έχουν να ηττηθούν στο ζευγάρι από τον Νοέμβριο του 2003 (0-1)! Στο 2.00 βρίσκουμε τον άσο.
  • Η Στουτγκάρδη μάλλον παίρνει… ρεπό τις Κυριακές, καθώς τη συγκεκριμένη μέρα δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 12 προηγούμενα παιχνίδια της στην Bundesliga! Τώρα, υποδέχεται την Ουνιόν, που δεν έχει ηττηθεί για 4 ματς την ίδια μέρα, χωρίς να δεχθεί ούτε ένα γκολ σε αυτό το σερί. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, κινδυνεύουν να ισοφαρίσουν τη χειρότερη επίδοση ever στην ιστορία του πρωταθλήματος (ανήκει στην Έσεν από το 1974), καθώς δεν έχουν κρατήσει το μηδέν σε κανένα από τα 25 προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της… Στο 2.70 προσφέρεται η νίκη της Ουνιόν.
  • Η επιστροφή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League δεν αποδεικνύεται… ομαλή. Η τελευταία φορά που είχε 6 σερί νίκες ήταν το 1992 και, αν ηττηθεί από την Άστον Βίλα, θα ισοφαρίσει εκείνο το αρνητικό ρεκόρ. Αυτό το έχει ήδη κάνει με τα 21 γκολ που έχει δεχθεί φέτος. Θα πρέπει να πάμε πίσω στο 1930, για να βρούμε χειρότερή της επίδοση (22 γκολ) στην κορυφαία κατηγορία… Στο 2.20 το διπλό για την Άστον Βίλα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Τελευταία Νέα