Τικίνιο: Έδωσε προβάδισμα στην Μποταφόγκο με υπέροχο πλασέ (vid)

Newsroom
Τικίνιο: Έδωσε προβάδισμα στην Μποταφόγκο με υπέροχο πλασέ (vid)

bet365

Ο Τικίνιο Σοάρες σκόραρε για δεύτερη φορά με την Μποταφόγκο και μάλιστα απέναντι στην πρωτοπόρο Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα.

Ο πρώην Βραζιλιάνος επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε για δεύτερη φορά με την φανέλα της Μποταφόγκο στο 5ο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Ο Τικίνιο άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό, όταν ο Ρέντζο Σαράβια τον τροφοδότησε έξω από την μεγάλη περιοχή κι εκείνος εκτέλεσε χωρίς κοντρόλ στέλνοντας την μπάλα στην γωνία του Γουέβερτον, που απέκρουσε λίγο την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να της αλλάξει αρκετά πορεία, ώστε αποσοβήσει το γκολ.

Για την ιστορία το γκολ αυτό δεν βοήθησε την Μποταφόγκο να πάρει κάποιους βαθμούς, αφού η πρωτοπόρος Παλμέιρας γύρισε το παιχνίδι και επικράτησε με 3-1, χάρη στα γκολ των Σκάρπα (26' πεν.), Μαϊκέ (36') και Ντουντού (60΄), παρ' ότι έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Ζε Ραφαέλ στο 69ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα