ΕΠΟ: Αποφασίζει την Παρασκευή την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Αποφασίζει την Παρασκευή την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

bet365

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων - Μελών της ΕΠΟ αναμένεται να αποφασίσει την Παρασκευή την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλήματων.

Όπως έχει ανακοινωθεί από την ΕΠΟ την Παρασκευή 30/09 και ώρα 10:00 θα γίνει η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων - Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο ξενοδοχείο Grand Hyatt (Λεωφ. Συγγρού 115, Αθήνα). Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα συγκληθεί την επόμενη ώρα της ίδιας μέρας (11:00), με τον ίδιο τρόπο και τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης θα αποφασιστεί η αναστολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλήματων (και βέβαια της Γ' Εθνικής κατηγορίας). Να τονιστεί πως το θέμα του Μητρώου των Σωματείων παραμένει ανοιχτό, όπως εξακολουθεί να υφίσταται και η αντιπαράθεση ΕΠΟ - Πολιτείας.

Η ελληνική Ομοσπονδία είχε πάρει προ ημερών θέση για το Μητρώο των Σωματείων αναφέροντας τα εξής: «Η ΕΠΟ δεν μπορεί να δεχθεί το Μητρώο επειδή παραβιάζει την Ολιστική Μελέτη, την οποία έχει υπογράψει ο Πρωθυπουργός. Επιπλέον, το Μητρώο αποτελεί ουσιαστικά μια περιττή διαδικασία αδειοδότησης, αφού υπάρχει η Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, με την οποία νομιμοποιούνται όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Το τοπίο είναι ξεκάθαρο: η ΕΠΟ δεν πρόκειται να αποδεχθεί διαδικασίες που παραβιάζουν τόσο το δικό της Καταστατικό, όσο και πολύ περισσότερο τα Καταστατικά των FIFA και UEFA».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα