Γκιγκς: Νέα δίκη σ' έναν χρόνο για τον Ουαλό, δεν βγήκε απόφαση στην πρώτη

Newsroom
Γκιγκς: Νέα δίκη σ' έναν χρόνο για τον Ουαλό, δεν βγήκε απόφαση στην πρώτη

bet365

Ο Ράιαν Γκιγκς θα παρευρεθεί σε νέα δίκη σ' έναν χρόνο περίπου, αφού δεν βγήκε ετυμηγορία από την πρώτη, επειδή οι ένορκοι δεν συμφώνησαν στην ενοχή του ή μη.

Νέα δίκη για τις κατηγορίες της άσκησης οικογενειακής βίας κατά της γυναίκας του και της αδερφής του για τον Ράιαν Γκιγκς, αφού οι ένορκοι δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν σε μία ετυμηγορία για την ενοχή του ή μη. Το νέο δικαστήριο για τον Ουαλό προπονητή ορίστηκε στις 31 Ιουλίου του 2022. Αυτή αναμένεται να διαρκέσει τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραμείνει εκτός φυλακής μέχρι τότε. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, οι οποίες αφορούσαν μία έντονη διαφωνία που είχε με την γυναίκα του τον Νοέμβριο του 2020, όταν μάλιστα κλήθηκε στο σπίτι και η αστυνομία. Τότε εκείνος συνελήφθη και αποφυλακίστηκε αργότερα.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο Ράιαν Γκιγκς επιτέθηκε βίαια στην γυναίκα του, Κέιτ Γκρέβιλ και την αδεφή της Έμα, τραυματίζοντας την πρώτη στον αγκώνα και στα χείλη. Ο ίδιος το αρνείται αυτό και υποστηρίζει πως έγινε καταλάθος σε μία «μάχη» που έδωσαν για τον έλεγχο ενός κινητού τηλεφώνου. Μετά το τέλος της δίκης και μετά από 24 ώρες μεταξύ τους συζήτησης, οι ένορκοι δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη και άρα ούτε και ετυμηγορία οδηγώντας ουσιαστικά την υπόθεση σε νέα δίκη.

 

Τελευταία Νέα