Άλκμααρ: «Ο Χατζηδιάκος δεν παραχωρείται»

Άλκμααρ: «Ο Χατζηδιάκος δεν παραχωρείται»

Newsroom
Άλκμααρ: «Ο Χατζηδιάκος δεν παραχωρείται»

bet365

Δια στόματος του τεχνικού διευθυντή η Άλκμααρ ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να παραχωρήσει τον Παντελή Χατζηδιακό.

Σύμφωνα με δημοσίευματα που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στον ολλανδικό τύπο υπήρξαν και υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, όμως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μαξ Χούιμπερτ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη προσφορά αυτή τη στιγμή.

«Δεν νομίζω. Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μία ομάδα που θα ήθελα να τον πάρει δανεικό, αλλά ο Παντελής έχει σχεδόν 200 παιχνίδια με μας στην Eredivisie και είναι βασικός στην Εθνική Ελλάδος. Θα ήταν παράξενο να δανείζαμε έναν τέτοιο παίκτη αυτή τη στιγμή».

Πρόσφατα νέα σενάρια έκανα λόγο για ενδιαφέρον τόσο της Λέτσε, η οποία όμως ήθελε δανεικό τον παίκτη, κάτι που όπως προείπαμε δεν «ψήνει» την Άλκμααρ, όσο και του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, που έχουν στην λίστα τους τον παίκτη, αλλά δεν έχουν προβεί σε κάποια πρόταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα