Εφημερίδες σήμερα (14/08): Όλα τα πρωτοσέλιδα

Newsroom
Εφημερίδες σήμερα (14/08): Όλα τα πρωτοσέλιδα

bet365

Μπαλντέ, Γκονθάλεθ, Χουάνγκ και δεν συμμαζεύεται για τον Ολυμπιακό, τρομερή εμφάνιση Πινέδα στο φιλικό της ΑΕΚ και «περιπλάνηση» στο νέο γήπεδο στα πρωτοσέλιδα της Κυριακής.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δουλεύει για την περαιτέρω μεταγραφική του ενίσχυση με τα ονόματα να κάνουν... παρέλαση. Ο Πινέδα έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στο φιλικό με την Προοδευτική γοητεύοντας τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες από τα αποδυτήρια της ομάδας στο νέο γήπεδο. Όλα όσα αναφέρει ο αθλητικός Τύπος.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων: Φουλ επίθεση στις... μεταγραφές

Η SportDay κυκλοφόρησε με τον Ολυμπιακό στο πρωτοσέλιδο και τον «Red Rocket» Κόνραντ ντε λα Φουέντε ενώ λίγο παρακάτω εξυμνεί την εντυπωσιακή εμφάνιση του Πινέδα στο φιλικό της ΑΕΚ με την Προοδευτική.

Η Live Sport χώρεσε και τις τρεις ομάδες της Αθήνας στο σημερινό της πρωτοσέλιδο. Σε πιο περίοπτες θέσεις η ξεχωριστή εμφάνιση του Πινέδα στο φιλικό της ΑΕΚ, αλλά και η διπλή στόχευση του Ολυμπιακού σε Κεϊτά Μπαλντέ και Άλβαρο Γκονθάλεθ.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής εξηγεί τι συμβαίνει με την αποκάλυψη για την έλευση του δεύτερου Χουάνγκ μέσω Αγγλίας ενώ το «Φως των Σπορ» επικεντρώνεται κι αυτό στους Κεϊτά Μπαλντέ και Γκονθάλεθ.

Αθλητικές εφημερίδες: Μάθημα για το μέλλον για τον Άρη, «καθρέφτης» οι πρώτες αγωνιστικές για ΠΑΟΚ

Η Αθλητική Ώρα της Παρασκευής μπήκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Opap Arena» και παρουσιάζει στιγμιότυπα στους αναγνώστες της.

Η Metrosport σχολιάζει την αναμενόμενη ένταξη του Ζερβίνιο στο πλάνο του Μπούργκος και το πόσο αυτή μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα ενώ κάνει και το «ταμείο» από το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον ΝΠΣ Βόλο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

 

Τελευταία Νέα