Γουέστ Μπρομ - Γουότφορντ: Το φοβερό γκολ του Σαρ πίσω από τη σέντρα (vid)

Newsroom
Γουέστ Μπρομ - Γουότφορντ: Το φοβερό γκολ του Σαρ πίσω από τη σέντρα (vid)

bet365

Ο Ιμπραΐμα Σαρ είδε τον κίπερ της Γουέστ Μπρομ έξω από τα καρέ του και δεν δίστασε να τον «κρεμάσει» πίσω από τη σέντρα, πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ για το 1-0 της Γουότφορντ.

Είναι ένας από τους παίκτες που «έλαμπε» σταθερά στις παρουσίες της Γουότφορντ στην Premier League τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και στην Championship, όμως (αφού ακόμα δεν έχει πάρει μεταγραφή), ο Ιμπραΐμα Σαρ φροντίζει να κάνει τη διαφορά. Κι αυτή τη φορά το κατάφερε με ένα «τρελό» γκολ πίσω από τη σέντρα, στο ματς των Χόρνετς κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.

Ο Σενεγαλέζος υποδέχθηκε την μπάλα με πλάτη στην εστία, είδε τον κίπερ, Μπάτον, να βρίσκεται εκτός περιοχής καθώς η φάση ξεκίνησε από ανάπτυξη των γηπεδούχων και το τόλμησε, πετυχαίνοντας... διάνα. Το σουτ ήταν καλοζυγισμένο και ο Μπάτον δεν είχε καμία τύχη με τέτοια απόσταση από το τέρμα του, με αποτέλεσμα να γίνει το 0-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα