Ντιναμό Μόσχας: Ο Βαρέλα έφυγε απ΄την ομάδα χωρίς να το πει σε κανέναν

Newsroom
Ντιναμό Μόσχας: Ο Βαρέλα έφυγε απ΄την ομάδα χωρίς να το πει σε κανέναν

bet365

Ο Γκιγιέρμο Βαρέλα, πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ από το 2013 έως το 2017 και δεξιός μπακ της Ντιναμό Μόσχας από το 2020, αποφάσισε να συγκρουστεί με τη διοίκηση του συλλόγου σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο και να αποχωρήσει χωρίς να πει το οτιδήποτε.

Ο Ουρουγουανός διεθνής (7 συμμετοχές) αμυντικός, Γκιγιέρμο Βαρέλα, αποφάσισε να φύγει από τη βάση της Ντιναμό Μόσχας χωρίς προειδοποίηση, πριν από τον αγώνα της Ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ με την Τορπέντο. Από τότε είναι άφαντος!

Η διοίκηση του συλλόγου της πρωτεύουσας της Ρωσίας παραπέμπει σε «εκβιασμό» που ξεκίνησε ο αμυντικός ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Φλαμένγκο.

Αυτή τη Δευτέρα (25/7) θα πρέπει οι ιθύνοντες της ομάδας να αποφασίσουν για το μέλλον του παίκτη, όπως υποστηρίζει ο ατζέντης του. Όμως ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, ο νέος προπονητής της Ντιναμό, σκοπεύει να τον υπολογίζει στο πλευρό του, αν αποτύχει η μεταγραφή του στη Βραζιλία. «Θα ήμουν χαρούμενος αν μείνει, γιατί είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα» , ανέφερε στον Τύπο, ενώ διαβεβαίωσε ότι θέλει να καταλάβει την απόφαση του παίκτη να αποχωρήσει απροειδοποίητα από το γκρουπ.

 

Τελευταία Νέα