Ανόρθωση: Ανανέωσε ο Ουάρντα

Ανόρθωση: Ανανέωσε ο Ουάρντα

Newsroom
Ανόρθωση: Ανανέωσε ο Ουάρντα

bet365

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Ανόρθωση έβαλε τελικά ο Άμρ Ουάρντα, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τους Κύπριους την 1η του Ιουλίου.

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ έκανε μία εξαιρετική χρονιά με την Κυπριακή ομάδα, η οποία όμως δεν μπόρεσε τελικά να τερματίσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη τερματίζοντας στην πέμπτη θέση, δηλαδή ακριβώς πίσω από κείνες που δίνουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Αμρ Ουάρντα πραγματοποίησε 40 εμφανίσεις σημειώνοντας 11 γκολ και μοιράζοντας εννιά ασίστ ξεπερνώντας τα 3.400 αγωνιστικά λεπτά. Η Ανόρθωση του κατέθεσε μία αρκετά καλή πρόταση μετά το φινάλε του πρωταθλήματος, όμως οι δύο πλευρές αρχικά δεν τα βρήκαν με αποτέλεσμα ο Αιγύπτιος εξτρέμ να οδηγηθεί στην έξοδο.

Παρ' ότι οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν, τελικά υπήρξε ανατροπή και λίγες εβδομάδες μετά ο Ουάρντα υπέγραψε το νέο του μονοετές συμβόλαιο με την κυπριακή ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Amr Warda. Η συνεργασία έχει διάρκεια μέχρι το 2023.

Συγχαίρουμε τον ποδοσφαιριστή για την ανανέωση και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με το «Φοίνικα» στο στήθος. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη προπονηθεί με την ομάδα και επέλεξε όπως για φέτος αλλάξει αριθμό και θα φορεί το 94 προς τιμή της επιστροφής των οργανωμένων οπαδών μας.

Στην περσινή περίοδο, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός κατέγραψε 40 συμμετοχές και 11 γκολ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα