Κρόουλι: Η πρώτη «internet ομάδα» με crypto-διοίκηση!

Newsroom
Κρόουλι: Η πρώτη «internet ομάδα» με crypto-διοίκηση!

bet365

Η Κρόουλι γίνεται η πρώτη crypto-ομάδα στον κόσμο, πουλάει ψηφιακά αντικείμενα βγάζοντας εκατομμύρια και ο κόσμος της έχει λόγο στις αποφάσεις της διοίκησης (μεταγραφές, τρόπος λειτουργίας, κ.λπ.).

Web3, crypto, NFT, blockchain. Λέξεις που για πολλούς είναι άγνωστες, αλλά που τα επόμενα χρόνια είναι πολύ πιθανό να τις συναντάμε στην καθημερινότητά μας. Και στο ποδόσφαιρο! Είδαμε σε άλλο άρθρο πως παίζεις στοίχημα με κρυπτονομίσματα, σήμερα θα δούμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και το πώς η Κρόουλι γίνεται η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που διοικείται, λειτουργεί και στηρίζεται από τα κρυπτονομίσματα.

Η Κρόουλι είναι μια ομάδα της Λιγκ 2 Αγγλίας που όσοι ασχολούνται με το στοίχημα τη γνωρίζουν από τα… παρολί τους, ενώ όσοι δεν παίζουν στοίχημα μάλλον αγνοούν την ύπαρξή της. Όχι για πολύ ακόμα, η Κρόουλι πιθανότατα θα μας απασχολήσει πολύ στο άμεσο μέλλον και όχι απαραίτητα για αγωνιστικούς λόγους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα