Πάρτικ Θιστλ: Η «φανέλα του τρόμου» που εμπνεύστηκε από τη μασκότ της κι έγινε viral

Newsroom
Πάρτικ Θιστλ: Η «φανέλα του τρόμου» που εμπνεύστηκε από τη μασκότ της κι έγινε viral

bet365

Η Πάρτικ Θιστλ έβγαλε φανέλα εμπνευσμένη από τον τρομακτικό ήλιο «Kingsley», τη διάσημη μασκότ της και το αποτέλεσμα είναι τόσο κιτς που καταντάει... κουλ.

Με μια πρώτη ματιά διεκδικεί το βραβείο της πιο κακόγουστης φανέλας όλων των εποχών. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να αρνηθεί ότι είναι αξιομνημόνευτη, ξεχωριστή, με ξεκάθαρο κόνσεπτ και ίδεα πίσω από τον σχεδιασμό της. Η σκωτσέζικη Πάρτικ Θιστλ, ομάδα της 2ης κατηγορίας, αποφάσισε να αφιερώσει τη νέα της φανέλα στη μασκότ της τον «Kingsley», έναν όχι και τόσο... χαρούμενο ήλιο που παρ' όλα αυτά έχει γίνει σημείο αναφοράς και πηγή εμπορικής εκμετάλλευσης για τον σύλλογο, με το αποτέλεσμα να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Όχι άδικα.

Η εν λόγω εμφάνιση έχει τις χαρακτηριστικές κιτρινοκόκκινες ρίγες, μόνο που από το σημείο του θώρακα και κάτω απλώνoνται οι αχτίδες του «Kingsley», ο οποίος και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της. Το... κερασάκι είναι αναμφίβολα το σορτσάκι, το οποίο είναι επίσης εμπνευσμένο από το αντίστοιχο της μασκότ, στα χρώματα δηλαδή της παραδοσιακής καρό φούστας-σήμα κατατεθέν των Σκωτσέζων. Τόσο εκκεντρικό, τόσο αλλόκοτο, που ίσως και να προσελκύει τελικά αρκετό κόσμο, αν κρίνει κανείς από τα διθυραμβικά σχόλια που έλαβε στα social media. Πώς σας φαίνεται;

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Partick Thistle FC/twitter
 

Τελευταία Νέα