ΠΑΣ Γιάννινα: Φιλικό παλαιμάχων στου «Ζωσιμάδες» κόντρα στον Άγιαξ των Χαριστέα - Αναστασίου

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Φιλικό παλαιμάχων στου «Ζωσιμάδες» κόντρα στον Άγιαξ των Χαριστέα - Αναστασίου

bet365

Την ερχόμενη Τετάρτη (6/7, 20:00) οι βετεράνοι του ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσουν φιλικό αγώνα κόντρα στους παλαιμάχους του Άγιαξ, με τους οποίους θα αγωνιστούν ο Άγγελος Χαριστέας και ο Γιάννης Αναστασίου.

Φιλικό ματς - γιορτή θα δώσουν την ερχόμενη Τετάρτη (6/7, 20:00) στους «Ζωσιμάδες» οι βετεράνοι του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς θα αντιμετωπίσουν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Άγιαξ. Οι ποδοσφαιριστές του «Άγιαξ της Ηπείρου» έκαναν το κάλεσμα στους Ολλανδούς, οι οποίοι αναμένονται από τη Δευτέρα (4/7) στα Ιωάννινα και θα κάτσουν δυο επιπλέον ημέρες για να απολαύσουν τις ομορφιές της Ηπείρου. O Άγιαξ μαζί με τους θρυλικούς Γιοχάνες Τόμασον, Nτερκ Μπέριγκτερ, Έντο Όπχοφ θα έχει και τους Έλληνες παλαιμάχους, Άγγελο Χαριστέα και Γιάννη Αναστασίου.

«Ο αγώνας με τον Άγιαξ ήταν ένα όνειρο όλων, επί πολλά χρόνια, και τώρα γίνεται πραγματικότητα. Οι Ολλανδοί θα φέρουν μαζί τους το Άγιαξ TV, το οποίο, εκτός από τον αγώνα, θα πάρει πλάνα μισής ώρας και από την πόλη μας, αλλά και όπου πηγαίνουν οι βετεράνοι του Άγιαξ», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΣ, Δημήτρης Κλείτσας. Το εισιτήριο για τον φιλικό αγώνα θα είναι στα πέντε ευρώ.

pas-ajax

Η ομάδα των Ολλανδών:

ajax veterans

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα