Συνεργασία ΑΠΣ Ατρομήτου με Ιάλυσο

Newsroom
Συνεργασία ΑΠΣ Ατρομήτου με Ιάλυσο

bet365

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΠΣ Ατρομήτου ο οποίος στάθηκε στην συνάντηση των Πατατάνε και Κρίγκο για την συνεργασία της ομάδας του Περιστερίου με τον Ιάλυσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου μας κου ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΤΑΤΑΝΕ με τον πρόεδρο του συλλόγου ΤΡΙΑΝΤΩΝ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ κο ΜΙΧΑΛΗ ΚΡΙΓΚΟ.Οι δύο πρόεδροι συζήτησαν την αδελφοποίηση των συλλόγων, την ενεργή αρωγή τους στις ομάδες, καθώς και τη στήριξή τους σε ενεργές δράσεις των συλλόγων. Ο κος ΚΡΙΓΚΟΣ δεσμεύτηκε για την προσφορά του, την ενεργή δράση του δίπλα στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ, καθώς και την οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας του ζητηθεί για το καλό των συλλόγων και το κοινωνικό σύνολο, όπως το ίδιο έγινε και από τον κο ΠΑΤΑΤΑΝΕ.

Επίσης, ανακοινώνουμε τη δημιουργία συνένωσης συλλόγων, που θα δραστηριοποιούνται στην προώθηση του αθλητικού σκοπού, την αρωγή και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των μελών μας, την καταπολέμηση: της αθλητικής βίας, του ρατσισμού, της βίας εναντίον των ανθρώπων και γενικότερα της συνεργασίας για ένα καλύτερο αθλητικό και βιοτικό επίπεδο των συνοδοιπόρων μας. Ήδη έχουν προστεθεί αρκετές ομάδες στο εγχείρημά μας (ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ, ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC ΚΤΛ).

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλο τον αθλητικό κόσμο και αναμένουμε επιστροφή της αγαπημένης μας Βασιλικής στην ενεργό δράση.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμάς μας για αίμα, ομάδες, παράγοντες, αθλητές, οπαδούς και πολίτες. Δε θα αναφερθούμε σε ομάδες και ονόματα, γιατί είναι πάρα πολλοί και σίγουρα θα αδικήσουμε κάποιους. Η ενότητα και η αλληλεγγύη είναι τα όπλα μας. Είμαστε αντίπαλοι όσο διαρκεί ο αγώνας, μετά γινόμαστε η τεράστια αθλητική οικογένεια.

Βασιλική (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ) και Δημήτρη (ΑΕΚ), σας περιμένουμε κοντά μας για να αγωνιστούμε και πάλι ως αντίπαλοι και να θαυμάσουμε την ιδέα του αθλητισμού αγκαλιά».

 

Τελευταία Νέα