Κάνει «μπαμ» στο 13.00 η μεταγραφή του Γκάμπριελ Ζεσούς

Newsroom
Κάνει «μπαμ» στο 13.00 η μεταγραφή του Γκάμπριελ Ζεσούς
H έλευση του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι φέρνει στην πόρτα της εξόδου τον Γκάμπριελ Ζεσούς, που βλέπει πως στο Λονδίνο «σφάζονται» στα… πόδια του!

Η Μάντσεστερ Σίτι κινήθηκε με αποφασιστικότητα και έκανε δικό της τον Νορβηγό killer πριν καν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Η προσθήκη του 21χρονου επιθετικού στο ρόστερ, αλλά και η έλευση του Χουλιάν Άλβαρες από τη Ρίβερ Πλέιτ αλλάζει τα δεδομένα για την επιθετική γραμμή των πρωταθλητών Αγγλίας.

Χαρακτηριστική είναι η υπόθεση του Γκάμπριελ Ζεσούς, που από βασικό «γρανάζι» της τριπλέτας του Πεπ Γκουαρντιόλα, φαίνεται ότι θα πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ξέχωρα από την έλλειψη χώρου και την θέληση του Βραζιλιάνου για βασικό ρόλο, οι «πολίτες» θέλουν να βάλουν λεφτά στα ταμεία τους. Κάπως έτσι το «διαζύγιο» φαντάζει ως η καλύτερη επιλογή και για τις δύο πλευρές.

Ήδη η Άρσεναλ έχει κινηθεί πολύ δυναμικά για την απόκτησή του. Βέβαια, μπορεί να δείχνει το μεγάλο φαβορί, με τις αποδόσεις να ολοκληρώσει την μεταγραφή να φτάνουν max το 1.22, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κλείσει τη διαπραγμάτευση. Σε αυτή μάλιστα, φαίνεται πως μπήκε «σφήνα» η Τότεναμ. Με το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League, ο Αντόνιο Κόντε προσπαθεί να χαλάσει τα σχέδια του Μικέλ Αρτέτα.

Η Μάντσεστερ Σίτι κοστολογεί τον Ζεσούς κοντά στα 60 εκατ. ευρώ, ωστόσο το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, δυσκολεύει σημαντικά την διαπραγματευτική της θέση. Η Άρσεναλ είδε ήδη μία πρόταση κοντά στα 40εκατ. ευρώ να απορρίπτεται και τώρα το… μπαλάκι μεταφέρεται στο γήπεδο της Τότεναμ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Νησί, οι «spurs» δείχνουν έτοιμοι να μετατρέψουν σε λονδρέζικο ντέρμπι την υπόθεση και να μπουν σε «πλειστηριασμό» για τον ποδοσφαιριστή ετοιμάζοντας μεγαλύτερη προσφορά από τους «κανονιέρηδες». Το να συνεχίσει την καριέρα του στην Τότεναμ ο Γκάμπριελ Ζεσούς βρίσκεται στο 13.00!


ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Τελευταία Νέα